Onların başkanı değilim

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 10 senedir kulübün sahibi olduğunu iddia eden abilerle mücade ettiğini söyledi. Bordo-Mavili başkan, "Ben onların başkanı değilim. Asla olmayacağım" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 00:57
Onların başkanı değilim

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da olağanüstü Genel Kurul öncesi yönetim ile muhalefet arasındaki gerilim giderek artıyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu düzenlediği basın toplantısında önce Sadri Şener'e yüklenerek, "Hangi yüzle konuşuyor bilmiyorum. 2 sene önce şike davasıyla ilgili yapılan müracaatlara 'Bunları imzalayamam' demiş. Bursa'nın şampiyon olduğu İstanbul'da 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonra soyunma odasında kaptan Onur'u azarlamasının nedeni neydi. Önce bunu açıklasın" diye konuştu.

AKYAZI'NIN İSİM HAKKI
10 senedir Trabzonspor'un sahibi olduğunu iddia eden abilerle mücadele ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Ben onların adamı olmadım. Trabzonspor'un adamıyım. Trabzonspor sevdalılarının hizmetkarıyım. Onların hiçbir zaman da başkanı olmayacağım. Trabzonspor'un peşinden çıkar hesapları yapmadık" diye konuştu. Akyazı'nın isim hakkının satılmasıyla da ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, "Akyazı'nın isim hakkı bir gün satılırsa biz bunu borç yapılandırmasında temlik olarak Denizbank'a verdik. Kim satarsa satsın oradan gelecek para temlikte. Biz de sonrakiler de satarsa oradan gelecek ücret hiçbir yerde kullanılamaz" diye konuştu.

YOLUMUZDAN ÇEVİREMEZLER HER HESABI VERİRİZ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu abiler olarak nitelendirdiği kişilere seslenerek, "Kimse beni ve arkadaşlarımı yolumuzdanyıldırıp döndüremez. Abiler istedikleri toplantıyı yapabilir. Önemli olan pisliğe bulaşmamaktır. Usulsüzlük varsa bundan sonra gelen babayiğitler bunun hesabını sorar. Biz de her türlü hesabı veririz" dedi.