Erciyes'te zirve emri

Yıldırım, "4. yıldızı takacağız. F.Bahçe'ye yakışır bir şekilde mücadele edin. Dönüş uçağında 3 puan sevinci yaşayalım. Erciyes'ten başımız dik dönelim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 00:43
Erciyes’te zirve emri

İÇİNDEKİLER

Cezası nedeniyle maçları tribünden izleyemeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yılıdırım, buna rağmen takımla birlikte dün Erciyes maçı için Kayseri'ye gitti. Kafileyle birlikte Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan öğleden sonra Kayseri'ye uçan Aziz Yılıdırım takıma manevi olarak destek olacak. Bayburt deplasmanına özel işleri nedeniyle gidemeyen Aziç Yıldırım, acısını Kayseri deplasmanından çıkaracak. Zira Yıldırım'ın programı bir hayli yoğun. Yıldırım, Kayseri'de 'Hedef 1 milyon Üye' projesinin tanıtımını yapmak üzere okul ziyaretleri yapaca ve öğrencilerle bir araya gelecek. Ayrıca Aziz Yıldırım, Kayseri Valiliği ve Kayseri Belediyesi'ne nezaket ziyaretlerinde bulunacak. Yıldırım maçı ise cezası nedeniyle otelden izleyecek.

DÖNÜŞ UÇAĞINDA 3 PUAN SEVİNCİ YAŞAYALIM
Yönetim Kurulu
ile birlikte tam kadro kafileyle Kayseri'ye geçen Aziz Yıldırım, futbolculara uçakta motivasyon konuşması yapmayı da ihmal etmedi. Yıldırım, "Bu takım şampiyon olacak. 4. yıldızı takacağız. Bunun için Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde mücadele edeceğinizden hiç şüphem yok. Size güveniyorum, dönüş uçağında 3 puan sevinci yaşayacağımıza eminim" diye konuştu.