Liverpool titriyor!

Liverpool cephesi Beşiktaş ile oynayacak olmalarından endişe duyuyor. Kmır ızılar'ın taraftarları ise "Bu kez işimiz hiç kolay olmayacak" ögrüşünde birleşti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2014 Güncelleme 17 Aralık 2014, 00:15
Liverpool titriyor!

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Liverpool'u korku sardı... İngiliz ekibi kuradan hiç de memnun değil. 7 yıl önce alınan 8-0'lık yenilgi nedeniyle Beşiktaş'ın bu maça daha konsantre olacağını kaydeden Ada basını, Liverpool'u zorlu bir sınavın beklediğine dikkat çekti. Tüm otoriteler İngiliz takımının bu kez işinin zor olduğunda birleşti. Bu arada Liverpool'un eski oyuncusu Dietmar Hamann da Beşiktaş'ın etkileyici performansından yola çıkarak teknik patron Rodgers'a uyarılarda bulundu. Hamann, "Beşiktaş kolay bir eşleşme değil. Özellikle Türkiye deplasmanı oldukça zorlu ve orada hiç de dost canlısı olmayan bir kalabalık var. Arsenal Beşiktaş karşısında turu çok zor geçti. Demba Ba Avrupa'da 5 gol attı. Beşiktaş kendi liginde lider. Onları küçümsememiz gerekir. Yoksa başımıza çorap örerler" ifadesini kullandı.

RAKİP TARAFTARLAR DA KURADAN MEMNUN DEĞİL
İngiliz taraftarlar, Beşiktaş'la ilgili tedirgin mesajlar yayınlamaya devam ediyor. Bu mesajlardan bazıları şöyle: "Beşiktaş mı? Umarım maça kadar itici bir güç ortaya çıkarabiliriz ya da bırakalım gençler oynasın!" "Beşiktaş maçı hiç kolay olmayacak. Eğer en ufak bir başarı arzumuz varsa onları yenmemiz gerekiyor.", "2007'de Beşiktaş maçını 8-0 kazandık. Bu sefer 2-0'a bile razı olurum." Umarım Beşiktaş bizi eler. Bu sayede bir de UEFA Avrupa Ligi yüzünden canımız sıkılmaz."

Balotelli bizim için hiç önemli değil
nnbeşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, UEFA'daki rakipleri Liverpool'dan korkmadıklarını ifade etti. Torunoğulları, "Beşiktaş eski Beşiktaş değil. Liverpool'un bizi fazla zorlayabileceğini sanmıyorum" dedi. Mario Balotelli için de yorum yapan, Erdal Torunoğulları, "Fark etmez bizim için Balotelli falan. Şu an oynayıp oynamadığı bile belli değil. Bizim için
önemli değil. Yeter ki biz futbolumuzu ortaya koyalım" ifadesini kullandı.