Kulakların çınlasın Prandelli

Süper Lig'in 10. haftasında eksi2 averaja sahip olan Galatasaray, dün geceki Konya zaferiyle uzun bir aradan sonra artıya geçti!A verajını artı 5 yapan G.Saray rakiplerine gözdağı verd

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2014 Güncelleme 14 Aralık 2014, 00:50
Kulakların çınlasın Prandelli

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor'a konuk olan ve sahadah 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Galatasaray, ligdeki ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Ligin 10. haftasında eksi 2 averaja sahip olan ve 11. haftada Cesare Prandelli'nin takımdan ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu'yla yeni bir motivasyon yakalayan Galatasaray dün geceki 5-0'lık galibiyetle sıfır olan averajını artı 5 yaptı. Ciddi bir değişim yaşayan ve son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışındaki rakiplerine gözdağı veren Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğunun da sahibi oldu. Maçın ardından son derece mutlu olduğu gözlenen Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, önemli bir galibiyet aldıklarını bu denli bir fark beklemeseler de bunun kendileri için oldukça moral verici olduğunu söyledi.

FUTBOLDAN ZEVK ALMALIYIZ
Golü erken bulmalarının yanında ceza sahasında beceri göstermelerinin de önemli olduğunun altını çizen Hamzaoğlu, "Maça iyi başladık gol bulmamıza rağmen aynı oyunumuzu devam ettirdik. Oyuncularım inanılmaz mücadele ve tempo yaptılar. Beş golden sonra yorulmaları normal. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Ben bir şey yapmadım. Bu başarı benden değildir. Arkadaşlarımız içlerindeki arzu ve isteği ortaya çıkardılar. Biz oyundan zevk almak istiyoruz. Oyuncularımız da oynadıkları oyundan zevk almaya başladılar. Semih'in arka adalesinde bir batma olmuş. Ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama devam etse sıkıntı olabilirdi." ifadelerini kullandı.