Kadıköy'de özlenen Sow

Sivas önünde çok etkili olan Kanarya'da eleştirilen isim Sow iki golle yıldızlaştı... Bekir ve Kuyt'ın da katkısıyla Şükrü Saracoğlu'nda ilk kez farklı galibiyet geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2014 Güncelleme 13 Aralık 2014, 02:24
Kadıköy’de özlenen Sow

İÇİNDEKİLER

Ve Fener zirvede!... 13. haftanın açılış maçında Sivasspor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk eden Sarı-Lacivertliler rakibini 4-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi... Karşılaşmaya fırtına gibi başlaşan Fenerbahçe henüz 3. dakikada öne geçti. Emre'nin ortasında Gökhan kafayla indirdi. Bekir'in şutu Ertuğrul'dan döndü fakat Bekir birkez daha tamamladı: 1-0. Konuk Sivas 13. dakikada eşitliği buldu. Caner Erkin'in geriye doğru verdiği hatalı pasta topu kapan Aatif Chahechouhe, ceza sahası dışına kadar çıkan kaleci Volkan'ı çalımlayarak ceza alanına girdi. Mehmet Topal'ın yanından topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı. Fakat Fener 1 dakika sonra yine öne geçti. Emenike'nin soldan ortasında arka direkte Kuyt'ın pasında, altı pasta müsait durumda bulunan Sow'un vuruşu kaleci Ertuğrul'un müdahalesine rağmen filelere gitti: 2-1.

KUYT YAKIN MESAFEDEN AFFETMEDİ

Dakikalar 39'u gösterdiğinde fark ikiye çıktı. Caner'in kullandığı serbest vuruşta Kuyt yakın mesafeden topu ağlara yolladı ve tabela 3-1'e geldi. İlk yarı böylece bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Sivas 47'de golle burun buruna geldi. Fakat Aatif 3 metreden topu üstten auta vurdu. 69. dakikada Kuyt'ın sol çapraztan yaptığı sert vuruş Ertuğrul'dan döndü. Topu iyi takip eden Sow kendisinin ikinci, takımının 4. golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol gelmedi ve maç 4-1 sona erdi.

Burçin YALINKILIÇ