Azizsilin zamanı!

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri bugün futbolculra ve teknik ekiple yemek yiyecek. Yıldırım önemli uyarılarda bulunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 01:04
Azizsilin zamanı!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz cumartesi günü Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 2 hafta süren galibiyet hasretine son veren ancak oynadığı futbolla hayal kırıklığına neden olan Fenerbahçe bugün yemekte bir araya geliyor. Futbolcular ve teknik ekibe veriyecek yemekte Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Genel Sekreter Mahmut Uslu ve bazı yöneticilerin bulunması da bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın yemekte bulunacak olması ve alınan istikrarsız sonclar akıllara yeni bir "Azizsilin" vakasını getiriyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Başkan Yıldırım, Sarı-Lacivertli futbolcuları uyaracağı ve herkesin ayaklarının yere basmasını sağlayacak ince ve etkili mesajlar verecek. Yıldırım'ın futbolculardan daha özverili çalışmasanı, uyku düzenlerine çok dikkat etmelerini ve sahada tam bir konsantrasyonla mücadele etmelerini isteyeceği belirtiliyor. Yıldırım, "Fikstür avantajına güvenmeyin. Maçlar sahada kazanılıyor. Bir an önce liderlik koltuğunu devralın ve steri rakiplerin üzerine atın" mesajını da verecek!

BAŞKAN YILDIRIM DAHA İYİ FUTBOL İSTİYOR
FenerbahçE Başkanı Aziz Yıldırım, puan cetvelinde Beşiktaş ve G.Baray'ın gerisinde kalan takımı için harekete geçti. Yıldırım bugün yüklü bir motivasyon yapacak!