Madrid'e Yıldırım düştü!

Bazı F.Bahçeli taraftarların kombine kartlarının iptal edilmesniin yankıları sürerken, İspanyollar daha acımasız çıktı! Messi'ye küfür eden 17 Real Madrid taraftarı, kavgaya karışmaları nedeniyle de 88 A.Madridli stada girme yasağı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2014 Güncelleme 09 Aralık 2014, 01:17
Madrid’e Yıldırım düştü!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde ortaya çıkan ve özellikle Maraton tribündeki bazı taraftarların kombine kartlarının iptal edilmesi sonrasında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım hedefteki adam olurken, 2 Madrid kulübü küfür ve kavga olayları nedeniyle daha sert tedbirlere başvurdu. Bernabeu Stadı'nda yapılan Lionel Messi aleyhindeki tezahüratlara Real Madrid el koydu. Dün akşam oynanan Celta Vigo maçında Messi ve Barcelona aleyhine yapılan küfürlü tezahüratlar sebebiyle Real Madrid olaya hızlıca el koydu ve 17 taraftarı stadyumdan men ettiğini açıkladı. Bu olay büyük yankı uyandırdı. Ama benzer bir karar birkaç gün önce A.Madrid yönetimi tarafından alındı. Frente Atletico ve Riazor Blues isimli taraftar gruplarından 88 kişi, 1 Deportivo taraftarının ölümüyle sonuçlanan kavgaya karıştığı için stadyuma süresiz girmeme cezası aldı.

ULUSAL KOMİSYON CEZALARI ARTTIRMAK İSTİYOR
BU arada İspanya'da sporda toleranssızlık, yabancı düşmanlığı, ırkçılık ve şiddet olaylarına karşı 2007'de kurulan daimi ulusal komisyon da Deportivolu bir taraftarın ölümüyle sonuçlanan kavgaya karışanlar için yeni cezalar getirilmesini talep etti, Komisyon "Frente Atletico" ve "Riazor Blues" adlı taraftar gruplarında kavgaya karıştığı tespit edilen kişilerin 60 bin Euro para cezası ve 5 yıl İspanya'daki tüm spor müsabakalarından men cezası alması gerektiğini ifade etti.

YILDIRIM SİNYALİ BURADA VERMİŞTİ!
Şampiyonluk Kupası töreninde Alex'e tezahürat yapan Genç F.Bahçeliler Grubu'na sinirlenen Başkan Aziz Yıldırım, "Bir daha bu stada giremeyeceksiniz" diye bağırmıştı.