Guardian'a şike ilanı

Turkish Anti-Corruption Platformu, İngiltere'nin The Guardian Gazetesi'ne şike süreciyle ilgili büyük bir ilan vererek, UEFA ve FIFA'nın 3 Temmuz sürecini sessizce izlediğini duyudru

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2014 Güncelleme 09 Aralık 2014, 01:14
Guardian’a şike ilanı

İÇİNDEKİLER

Turkısh Anti-Corruption Platform, İsviçre ve Almanya'nın ardından İngiltere'nin ünlü gazetesi The Guardian'a, şike süreciyle ilgili olarak bir ilan verdi. 3 Temmuz'da ortaya çıkan UEFA ve FIFA'nın müdahale etmediğininin vurgulandığı ilanda şu bilgiler yer aldı:

HANİ SIFIR TOLERANS...
CAS şunu söylemiştir, 'F.Bahçe, şikeden dolayı, UEFA kulüp turnuvalarından iki sene süresince ihraç edilmiştir.' Fakat TFF; UEFA ve CAS kararlarına uymayı reddetmiştir. TFF, F.Bahçe'yi küme düşürmeyi reddetmiştir. Futbol ailesi şikeye karşı sıfır tolerans ilkesinin uygulanmasını beklemektedir.

Fenerbahçeliler yine çok kızacak!
DAHA önce İsviçre ve Almanya gazetelerine de ilan veren Turkish Anti- Corruption isimli platform, Fenerbahçe yönetiminin oldukça başını ağırtmıştı. UEFA'nın "Bizim için bu dava kapanmıştır" demesine rağmen bu platform bu kez İngiltere'nin ünlü The Guardian gazetesine de ilan vererek konuyu canlı tutmaya çalıştı.