Hamza çalışıyor Prandelli kazanıyor

Sözleşmesi feshedilen Prandelli eğer ikna edilmezse Cimbom, İtalyan hocaya çalışmadan her ay 190 bin Euro maaş ödeyecek. Sahada ter döken Hamzaoğlu ancak 100 bin dolar alabilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2014 Güncelleme 06 Aralık 2014, 01:19
Hamza çalışıyor Prandelli kazanıyor

İÇİNDEKİLER

Prandelli ile fiziksel olarak yollarını ayıran Galatasaray ile İtalyan hoca arasındaki duygusal bağ hala kenarda büyük bir sorun olarak dururuyor! Galatasaray, İtalyan hocayı gönderdi yerine Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi. Ancak Sarı- Kırmızılı yönetim, hala Prandelli ile para konusunu nihayete erdiremedi. Galatasaray'ın gönderdiği teknik direktör Cesare Prandelli ile görüşmeler adeta tıkandı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün birlikte yürüttüğü görüşmelerden bir sonuç çıkmazken İtalyan çalıştırıcının G.Saray'ı FIFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiği öğrenildi. Bu sezonki alacaklarının yanı sıra gelecek sezonun da hak edişini isteyen Prandelli, takımı zirvede tuttuğunun arkasına sığınıyor. Yani Prandelli çalışmadan her ay tıkır tıkır 190 bin Euro Galatasaray'dan alacak. Sahada ter dökecek olan Hamza hoca ise çalışarak Prandelli'nin yarı parası kadar bile kazanamayacak.

EMEKLİ GİBİ HER AY TIKIR TIKIR MAAŞINI ALACAK!
Hamza hoca, aylık 100 bin dolar yani Türk Lirasıyla 220 bin TL emeğinin karşılığını alacak. Prandelli ise 190 bin Euro'yi (420 bin TL) her ay bankadan emekli maaşı gibi çekecek. Eğer Prandelli başka bir takım ile anlaşırsa Galatasaray'ın alacağı aylık maaşı iptal olacak. İtalyan hoca cephesinden gelen haberlere göre ise Prandelli, devre arasında hiçbir takımı çalıştırmak istemiyor. Çünkü hocasız takım yani problemli bir takım çalıştırmak yerine sezon sonunu beklemeyi tercih ediyor.