Prandelli gitti çare Fatih Terim!

Anderlecht yenilgisi sonrası Brüksel'de Prandelli'ye "Artık bu iş bitti" diyen G.Saray dün 4 saat süren bir toplantı sonrası Cesare Prandelli'nin görevine resmen son verdi. Dürüst, Terim'le görüştü, "Bize Mayıs'a kadar hocalık yap. Ya da bir yol göster" dedi. Denizli, Hikmet Karaman, Daum ve Hamza Hamzaoğlu da listede...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2014 Güncelleme 28 Kasım 2014, 01:58
Prandelli gitti çare Fatih Terim!

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da Prandelli dönemi sona erdi... Göreve geldiği ilk günden bu yana İtalyan hocaya destek veren Galatasaray yönetimi, 2-0'lık Anderlecht yenilgisi sonrası bileti kesti... Brüksel'deki maç sonrası Prandelli'ye alınan kararı ileten Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak, İstanbul dönüşünde direkt olarak Arena'ya gitti ve burada İtalyan hocanın avukatı ile buluştu. Burada yapılan görüşmede Prandelli'nin gönderilme şartları masaya yatırıldı. Prandelli'nin avukatının sözleşmede yer alan iki yıllık ücret olan 4.6 milyon Euro'yu ve prim maddelerinde yazan rakamları istediği belirlendi. Dürüst ve Albayrak'ın ise sadece bu sezona ait 2.3 milyon Euro'yu ödeyip sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmeyi teklif ettiği ifade edildi. Tarafların bugün yeniden bir araya gelip noktayı koyması bekleniyor.

MUSTAFA DENİZLİ DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ
DÜRÜST ve Albayrak ardından Point Otel'de diğer yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Yarsuvat'ın yurt dışında olması nedeniyle telefola katıldığı 4 saatlik kritik toplantıda İtalyan teknik adamın görevine son verilmesi kararlaştırıldı. Başkan Yarsuvat'ın yeni teknik direktör konusunda tam yetki verdiği Dürüst ve Albayrak ilk olarak Milli Takım Türkiye Direktörü Fatih Terim ile görüştü. İkili tecrübeli hocaya "Bize yardım et!" dedi.

MAYIS AYINA KADAR BİZE YARDIMCI OL HOCAM!
Dürüst ve Albayrak'ın Terim'e "Galatasaray'ın başında iken Milli Takım'a gittin. Şimdi de bizim sana ihtiyacımız var. Mayıs ayına kadar bize yardımcı ol. Takımın başına geç. Ya da Bir yol göster" dedi. Galatasaray'ın listesinde Mustafa Denizli, Hikmet Karaman, Tugay Kerimoğlu, Daum ve Hamza Hamzaoğlu da var. Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'den alacağı yanıta göre hareket edecek. G.Antep maçına ise hoca olarak Taffarel çıkacak.

ANTRENMANA RÖTARLI ÇIKTI
Galatasaray yönetiminin yolları ayırma kararı aldığı teknik direktör Cesare Prandelli dün yapılan idmana gecikmeli çıktı. Anderlecht maçının ardından 'istifa' sorularına kesin bir dille "hayır" yanıtını veren İtalyan hoca dün Florya'ya gider gitmez soluğu odasında aldı ve uzun bir süre buradan çıkmadı. Menajeri ve avukatıyla telefon trafiği yaşadığı belirlenen Prandelli ardından sahaya indi ve idmanı yönetti.

SADECE TAKViM YAZDI
Yönetimin Anderlecht maçından sonra Prandelli'yi gönderme kararı aldığı sadece TAKVİM'de yer aldı... TAKVİM okuyanlar, operasyonu herkesten önce öğrenmiş oldu.