Kartal'ın geçiş töreni

Siyah-Beyazlılar, 15'te Demba Ba ve 61'de Gökhan Töre (pen.) ile öne geçti. 72'de Barrales ve 83'te Parra'nın golleriyle şok yaşasa kda 1 puanla Komşu'da turu kapıkt

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2014 Güncelleme 28 Kasım 2014, 01:11
Kartal’ın geçiş töreni

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında Asteras ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak adını bir üst tura yazdırdı.

ASTERAS DİREĞE TAKILDI
Yunanistan'daki kritik maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Asteras oldu. Yunan temsilcisi 5. dakikada gole çok yaklaştı. Fernandez'in ceza yayı içinden yaptığı vuruş savunmamıza da çarparak üst direkten döndü. Daha sonra topu kalecimiz Cenk kontrol etti. 15'te ise golü bulduk. Sol çaprazdan Gökhan Töre'nin güzel ortasında Demba Ba ceza sahası sağ çaprazından sağ ayağıyla topun gelişine mükemmel vurdu ve topu ağlara gönderdi.

2. GOLÜMÜZ PENALTIDAN
Temsilcimiz Beşiktaş ikinci golü penaltıdan buldu. 60'ta Ramon Motta'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Olcay Şahan hızla ceza sahası içine girdi ve Dorin Goian'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Sousa bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Gökhan Töre topu ağlarla buluşturdu ve 2-0 öne geçtik.

70'TEN SONRA KABUS
72'de Asteras Barrales'in golüyle fark 1'e indiw. Bu pozisyondan sonra Beşiktaşlı Atiba ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. 83'te Bakasetas'ın ceza sahası dışından şutunda top Parra'ya çarparak ağlarla buluştu: 2-2. Maçın 90. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Demba Ba topu ağlarla buluşturamadı

BEŞİKTAŞ BUNU HEP YAPIYOR
Temsilcimiz Beşiktaş böylece isim ve format değişikliği olduğundan beri UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı 3 sezonda da gruptan çıktı. Beşiktaş, Asteras karşısında aldığı skorla bunu yine başardı.