Sezar'dan veryansın

Ünal Aysal, verilen sözleri yerine getirmedi. İstediğim oyuncular alınmadı. Sonrasında ansızın çekip gitti. Pato, Campbell, Song gibi yıldızlar ı istedim. Ancak Ebru Köksal, "Bu isimler için paramız yok" diye reddetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2014 Güncelleme 26 Kasım 2014, 01:34
Sezar’dan veryansın

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Cesare Prandelli kulübün resmi internet sitesinden bomba açıklamalar yaptı. Prandelli, "Öncelikle herhangi bir sorumluluktan kaçmadığımı, tüm yapıcı eleştirileri kabul ettiğimi ve buraya bu önemli hedef için geldiğim i tekrardan söylemek isterim" dedi. Kendisini Galatasaray'a getiren eski başkan Ünal Aysal için konuşan Prandelli, "Verilen sözleri yerine getirmedi. İstediğim oyuncuları transfer edemedi. Sonra da ansızın görevini bırakıp, gitti" diye konuştu. Sözleşmesinin hiçbir şarta bağlı olmadığını ifade eden İtalyan teknik adam, "Bilakis, ben buraya kazanmak için geldim. Para kazanmaya değil. Benim geçmişim çok açık ve nettir. Her zaman kendi sorumluluklarımı almışımdır ve karşılığında hiçbir şey beklememişimdir. Ben burada tarihi başarıyı elde edebilmek için çok çalışıyorum. Ve halen başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

BAŞKAN AYSAL 'ÜSTESiNDEN GELiRiM' DEDi AMA...
PRANDELLI, "Göreve başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Bu isimlerden en az ikisini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Hanım, samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını ifade etti. Başkan ise, kendisinin bu durumun üstesinden geleceğini söyledi ama sonrası malum" dedi.

Belçika'dan istediğimizi alırız
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, "Belçika'dan 3 puanla dönüp iddiamızı sürdüreceğiz. Avrupa'ya veda edemiyiz" dedi.

PRANDELLi: ALBAYRAK doğru değil dedi
Albayrak'ın basında yer alan 'Prandelli'nin arkasında duramam' açıklamalarına Prandelli, "Abdurrahim Albayrak bana açıklamaların hiçbirinin doğru olmadığını söyledi" cevabını verdi