Saray'ın çivisi çıktı!

Trabzonspor maçı öncesi Sneijder'in ilk 11'de olmadığını öğrenen Melo tesislerde Prandelli'nin üzerine yürüdü... Futbolcular Albayrak'a, 'Prandelli ile bu iş yürümez' dedi. Yönetim de hemen İtalyan hoca ile fesih için masaya oturdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2014 Güncelleme 25 Kasım 2014, 01:59
Saray’ın çivisi çıktı!

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da skandalların ardı arkası kesilmiyor... Büyük bir ekonomik kriz yaşayan, lig ve Avrupa'da üst üste kötü sonuçlar alan Galatasaray'da son yaşananlar da 'Yok artık' dedirtecek cinsten... Sarı-Kırmızılılar'da ilk skandal Trabzon maçı öncesinde yaşandı. Sneijder'in 11'de olmadığını öğrenen Felipe Melo, tesislerde Prandelli'nin üzerine yürüdü. İtalyan hoca de aynı sertlikle yanıt verince ikili arasında tartışma çıktı. Olası bir kavgayı Prandelli'nin yardımcıları ve futbolcular önledi. Galatasaray'daki skandallar bununla sınırlı kalmadı. 3-0 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından, başını Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta'nın çektiği bir grup futbolcu, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'la görüşerek, "Prandelli ile bu iş yürümez" dedi.

4.5 MİLYON EURO'LUK FATURA GERİ ADIM ATTIRDI
Normalde futbolculara "Siz kendi işinize bakın" yanıtını vermesi gereken Albayrak ise tam tersine, bu görüşmenin ardından Prandelli ile sözleşmenin feshi için masaya oturdu. Fakat İtalyan hoca bu yılki alacağı olan 2.3 milyon Euro ile birlikte, sözleşmede yer alan kupa ve lig primlerinin de ödenmesini istedi. Toplam maliyet 4.5 milyon Euro'yu bulunca operasyon ertelendi.