Trabzon krallar gibi

Bordo-Mavililer'in Arena'daki zaferi taraftarı sevince boğdu. Takımılarını Trabzon'da meşelalerle karşılayan taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 01:32
Trabzon krallar gibi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da bayram sevinci yaşanıyor... GalatasarayArena'da etkili bir futbolla 3-0 yenen Bordo- Mavili takım büyük bir sevinç yaşarken takım önceki akşam 01.30 sıralarında Trabzon'a geldi. Bordo-Mavili futbolcuları şehre dönüşünde yüzlerce kişi meşalelerle karşıladı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve bazı futbolcuların bulunmadığı kafile güvenlik nedeniyle Dış Hatlar Terminali'nden çıkarıldı. Terminal önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik taraftar topluluğu meşalelerle karşıladığı futbolcuları omuzlarına alarak sevgi gösterilerinde bulundu. Bordo-Mavili taraftarlar oyuncularına, "Şampiyon" tezahüratı yaparken uzun süredir görülmeyen bir sevgi tablosu oluştu.

OTOBÜSE BİNMEKTE ÇOK ZORLANDILAR

Trabzonsporlu
futbolcular izdiham nedeniyle takım otobüsüne binmekte zorluk çekti. Trabzonspor filamasıyla uzun süre otobüsün önünde tezahürat yapan taraftarlar araç konvoyu da oluşturdu ve takım otobüsüne tesislere kadar eşlik etti. Bordo- Mavili futbolcular yoğun ilgi nedeniyle saat 02.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne ancak ulaşabildi.