Ersun hocamızla kendimizi bulduk

Trabzonspor'un G.Saray önünde gollerini atan Medjani ve Yusuf Erdoğan, "Ersun hocamızla kendimizi bulduk"dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 01:31
Ersun hocamızla kendimizi bulduk

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında galibiyet gollerini atan Carl Medjani ve Yusuf Erdoğan TAKVİM'e özel açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal'ın gelişi ile çok iyi hava yakaladıklarını söyleyen iki oyuncu, "Ersun hoca ile kendimizi bulduk"dedi. G.Saray önünde kapanış golünü atan Yusuf, "Hocamız bize özgüven verdi. Bizi dinledi. Bize, 'Bana birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ben sizi sürekli izliyordum'dedi. Bana sen farklı yeteneklere sahip bir oyuncusun"diye konuştu.

BİZİ ÖZGÜR BIRAKTI
Yusuf, Yanal'ın her oyuncuyu yeteneklerini kullanmakta özgür bıraktığını vurgulayarak, "Ona baktığımızda samimiyeti görüyorsunuz" ifadesini kullandı. Medjani G.Saray maçında gösterdiği performansın kendisine yapılan eleştirilere en güzel cevap olduğunu vurgulayarak, "Savunmada görevimi yaparken gol yollarında ekstra takıma ekstra katkı sağladığım için mutluyum" dedi.

ÇOK İYİ HAVA YAKALADIK

Yusuf ve Medjani arkadaşımız Yunus Emre Sel'e Yanal ile çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. 2 futbolcu gol atmanın güzel olduğunu belirterek, "Ama kazanmak daha önemli" dedi.