Yüksek gerilim!

Şenol Güneş'in Volkan ile ilgili sözlerine Fenerbahçe'den yazılı tepki geldi. "Güneş'e tavsiyemiz kendi takımı ile ilgilenmesidir" denildi. Bursa'dan cevap geçikmedi: "F.Bahçe krizle besleniyor. Hocamız Volkan'ı suçlamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2014 Güncelleme 22 Kasım 2014, 00:28
Yüksek gerilim!

İÇİNDEKİLER

Dün Fenerbahçe ile Bursaspor arasında sıcak saatler yaşandı. Fenerbahçe, dün resmi internet sitesinden Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önceki gün yaptığı ve içinde Volkan Demirel ile ilgili sözlerin bulunduğu ifadeler ile ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada teknik direktör Şenol Güneş ile Bursaspor eleştirildi. Resmi siteden yayınlanan açıklamada "Dün bir televizyon kanalında konuşan ve bugün yazılı basında da yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş'in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir. Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe'yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır."

F.BAHÇE: GÜNEŞ'E BU AÇIKLAMALAR YAKIŞMIYOR
"MİLLİ Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır. Şenol Güneş'e tavsiyemiz, bir açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsa, kendi oyuncularıyla ve takımıyla ilgili demeçler vermesidir." Bu açıklamaya Bursasor'un cevabı gecikmedi. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Şenol Güneş savunuldu ve Fenerbahçe'ye de suçlamalar yöneltildi.

BURSAPOR: HOCAMIZIN TAVSİYEYE İHTİYACI YOK
BURSASPOR yönetiminin açıklaması şu şekilde: "Hocamızın yapmış olduğu açıklamalarda kimse suçlanmamıştır... Hocamız Volkan'ın da olaylar karşısında güçlü karakter yapısıyla durması gerektiğini söylemiştir. Bunun hedefle, algı yönetimiyle ne ilgisi var? Krizden beslenen, haksızlığı hak görenlerin bunu anlaması mümkün değildir. Hocamızın bilgi ve birikimini göz önüne alırsak, tavsiyeye ihtiyacı olmadığı da açıkça görülmektedir."