İşte stat! Gelsin oynasınlar

Beşiktaş'a statlarını açmayan Fenerbahçe ve Galatasaray'a Fikret Orman'dan tokat gibi cevap: "Biz yanlışlığa yanlışlıkla cevap vermeyiz. Ben 'taraftardan tepki geliyor' düşüncesinin arkasına sığınmam"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2014 Güncelleme 22 Kasım 2014, 00:55
İşte stat! Gelsin oynasınlar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'a kapılarına açmayan ezeli rakiplerine mesaj gönderdi. Siz Vodafone Arena'yı ihtiyacı olan takımlara açar mısınız sorusuna "Yanlış yapana, yanlışla karşılık verirseniz, yanlışı devam ettirirsiniz. Böyle bir durum olsa, ben stadı verme taraftarıyım. 'Taraftardan tepki geliyor' düşüncesinin arkasına sığınmam" cevabını verdi. Orman, Trabzon maçının Konya'da oynanma ihtimali bulunduğunu da belirtti. Fikret Orman, ayırca "Volkan'ın yaptığını Tolga ya da Cenk yapsa tavrınız ne olur?" sorusuna Orman'dan net yanıt: "Benim oyuncularım seçilmiş, özel, karakterli çocuklardır. Öyle bir olayın muhatabı olmazlar. Hiç bir camiaya karşı eylem içinde bulunmazlar. Rakipler tarafından alkışla karşılanırlar. Ne ben ne de sporcum tahrik eder. Gittikleri her yerde rakip tarafından alkışlarla karşılanırlar. Ben tahrik edici eylem içinde olmadığım için oyuncularım da olmaz"

BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİN OYUNUN İÇİNDE İŞİ YOK!
TFF'nin hakemlerin yetkileri artırmasına destek veren Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim ifadelerimizin ne manaya geldiğini gayet iyi anladılar ve bu yönde tedbirler ald-ı lar. Futbol sahada oynanan bir oyun. Bunun içinde başkanlar, yönetim kurulu üyeleri yok. Başkanın ve yöneticilerin oyunun içinde olmasına kesinlikle karşıyız" dedi. Ayrıca Orman Kasımpaşa için ise "'Kasımpaşa açıklama yapmış borçlarını ödesinler diye. Kime ne borcumuz var; Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya bir lira borcu mu varmış"

20 MİLYON TL EK GELİR!
ORMAN , "Programa 1 yılda 1 milyon Beşiktaş taraftarının üye olması durumunda 20 milyon TL'ye yakın, yaklaşık 12 milyon Beşiktaş taraftarının tamamının üye olması durumunda ise yılda 300 milyon TL'yi aşkın ek gelir yaratılacağını tahmin ediyoruz" ded

BİLİC KARTAL OLDU
Tanıtım toplantısında Vodafone KaraKartal uygulaması için çekilen reklam filmi de gösterildi. Bilic, Demba Ba, Tolga ve Gökhan'nın kartala dönüştüğü filmi beğeni topladı.