Sağ bek için jet harekat

Beşiktaş'ta Linnes ve Pinto'nun ardından 3 isim daha listeye girdi. Anderlecht'li Andy Najar ve Anthony Vanden Borre ile Granada'da oynayan Nyom için start verildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2014 Güncelleme 21 Kasım 2014, 00:38
Sağ bek için jet harekat

İÇİNDEKİLER

Devre arasında sağ beke transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın listesine üçsürpriz isim daha eklendi. Bir süredir Linnes, Pinto ve Kaderabek üzerinde duran Siyah-Beyazlılar'ın Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Andy Najar ve Anthony Vanden Borre ile ciddi biçimde ilgilendiği ortaya çıktı. Her iki futbolcu adına teklif getiren FIFA Menajeri Saffet Balkan, "Borre Belçika Milli Takımı'nda oynamış. Maliyetleri çok yüksek olmaz. 27 yaşında ve uluslararası tecrübesi olan bir oyuncu" dedi. Balkan, Najar'ın hem sağ ön hem de defansınsağında oynayabilecek bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Bu oyuncuyu 2 sene oynattıktan sonra çok büyük paralara satabilirsiniz. İngiltere'den de çok talibi var. İkisi de çok çabuk uyum sağlayacak isimler. Bilic bunları değerlendirmeli" dedi.

LİSTEDE GRANADA'DA OYNAYAN NYOM DA VAR
BEŞİKTAŞ'ın Anderlecht'te oynayan iki isim dışında diğer bir alternatifinin İspanya ekiplerinden Granada'da oynayan sağ bek Nyom olduğu ortaya çıktı. Bu futbolcunun menajeri olan Marco Kırdemir futbolcunun Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı ve anlaşması durumunda bu transfere sıcak baktıklarını ifade etti.