Terim'in kuşu diye güme gitmiş

Prandelli'nin gelişiyle kadro dışı kalan Sabri'nin ipini Ünal Aysal çekmiş. Sebep ise Fatih Terim ile arasının çok iyi olması ve ona Florya'dan haber uçurması!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2014 Güncelleme 10 Kasım 2014, 01:26
Terim’in kuşu diye güme gitmiş

İÇİNDEKİLER

Temmuz 2014 tarihinde Prandelli'yi Florya'da ilk karşılayan ve elini sıkan Sabri, 2 gün sonra süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Herkes bunun Prandelli'nin tercihi olduğunu söylüyor ve düşünüyordu. Herkes Prandelli'ye inandı, güvendi. Sabri A2 takımda bir idman bile aksatmadan çalışmalarına devam etti. Galatasaray'da başkanlık seçimi geldi çattı. Ünal Aysal'ın yerine Duygun Yarsuvat seçildi. Yönetim ilk icraat olarak Sabri'yi affetti. Hatta Sabri affedildiği gün maça çıktı. Ama bu işte bir terslik vardı! Teknik direktör değişmemiş sadece başkan değişmişti.
İşte gerçek burada ortaya çıktı.

AYSAL-TERİM SAVAŞININ KURBANI SABRi OLDU!
SABRİ'Yİ kadrodışı bırakan Prandelli değil dönemin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dı. Peki Ünal Aysal Sabri'yi neden kadro dışı bıraktı. Sebep ise Aysal-Terim çekişmesiydi. Ünal Aysal, Terim ile arası çok iyi olan Sabri'nin Fatih hocaya haber uçurduğunu düşündü. İddiaları da Sabri'yi kadro dışı bırakmakta buldu.