Sabri Reyis'in güzelliği

Duygun Yarsuvat'ın başkan seçilmesinden sonra Abdurrahim Albayrak'ın girişimleriyle affedilen Sabri takımla iki idmana çıkmasına rağmen dün 11'deki yerini aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2014 Güncelleme 01 Kasım 2014, 00:49
Sabri Reyis’in güzelliği

İÇİNDEKİLER

Ve 'Reyis' geri döndü!.. Sezon başında Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra şok bir kararla kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu dün akşam formasına kavuştu.

ALBAYRAK'IN PAYI BÜYÜK
Tecrübeli futbolcu, Duygun Yarsuvat'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Florya'ya geri dönen Abdurrahim Albayrak'ın yoğun çabaları sonrası hafta içinde affedilmiş ve idmanlara başlamıştı. Sabri takımla birlikte 2 kez antrenmana çıkmasına rağmen dün sürpriz bir kararla ilk 11'de forma giydi. Yıldız futbolcu maç eksiği ve fiziki sorunlarına rağmen başarılı bir futbol sergiledi. Yıldız futbolcu ortaya koyduğu mücadele ile de TT Arena tribünlerinden sık sık alkış aldı.

ALLAH BENİ BİR SINAVA SOKTU
Öte yandan Sabri Sarıoğlu tam 167 gün aradan sonra bir Süper Lig maçında forma giydi.
Tecrübeli futbolcu son olarak 17 Mayıs 2014 tarihinde Kayseri Erciyesspor karşısında görev yapmıştı. Sabri maç sonrasında, "Çok üzücü şeyler yaşadım. Bu kararın neden olduğunu biliyordum. Sadece çalıştım. Allah beni bir sabır sınavına soktu ben de bunu kazandım" ifadesini kullandı.