Galatasaray'a asla dönmem!

Cimbom'un İspanyol kulübüne kiralık olarak verdiği Amrabat, "Malaga isterse bonservisimi alır. G.Saray'a dönmek istemem" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2014 Güncelleme 30 Ekim 2014, 00:26
Galatasaray’a asla dönmem!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın İspanyol kulübü Malaga'ya kiralık olarak verdiği Amrabat önemli mesajlar verdi. Takımının en etkili isimlerinden biri olan Faslı futbolcu Malaga'nın bonservisini satın alma opsiyonuna sahip olduğunu söyleyerek, "Eğer Malaga bunu öderse burada kalacağım. Yoksa Galatasaray'a döneceğim. Onlarla 2 yıllık sözleşmem daha var" dedi. Amrabat 27 yaşında bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "UEFA Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde mücadele etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

İLK 10 İÇİNDE BİTİREBİLİRİZ
Malaga'nın bu sezon ligi ilk 10 içinde bitirebileceğini ancak gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak için gerekli olan ilk 6'ya girme şansının zor olduğunu dile getiren Amrabat, "Ama Kral Kupası Avrupa'ya gitmek için iyi bir yol. Diğer büyük takımların başka hedefleri var. Bence her şeyimizi vererek bu kupaya asılmalıyız. Finale kalırsak gelecek sezon kısa yoldan UEFA Avrupa Ligi'ne gidebiliriz. Kral Kupası 4-5 maç kazanarak finale çıkabilinen bir turnuva" diye konuştu. Amrabat, İspanyol kulübü Malaga'da iyi bir sezon geçirmek istediğini ifade ederek, "Takımıma en iyi şekilde katkı sağlamak istiyorum" dedi.