1 kuruş almadan çeker giderim

"Sözleşmemde ne tazminat ne de şampiyonluk primi var... Başarısız olursam 1 kuruş almadan çeker giderim. Bir grup taraftarın başka bir hocanın ismini telaffuz etmesi bir antrenörü üzer. Ben bugün F.Bahçeli olmadım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2014 Güncelleme 30 Ekim 2014, 01:50
1 kuruş almadan çeker giderim

İÇİNDEKİLER

İsmail Kartal içini döktü... Fenerbahçe Teknik Direktörü Samandıra'da basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirerek gündemdeki konulara değindi. G.Birliği maçında gözyaşı döktüğü için eleştirilen tecrübeli hoca, "Hırsımdan, inancımdan ve sinirimden dolayı gözlerim doldu. Mağlubiyeti kabul etmeyen bir insanım. Rol yapan politik bir insan değilim. Fatih Terim de Mourinho da ağlar bu gayet doğal. Benim F.Bahçe'den ayrılmam 1 saniye. Ne tazminat alırım ne de başka bir şey. Ben, Fenerbahçe'nin çocuğuyum. Boş sözleşmeyi imzaladım. Sözleşmemde zaten ne tazminat, ne de şampiyonluk pirimi var. Bu sezon sonunda da mukavelem bitiyor. . Başarılı olmazsam zaten giderim" dedi. Kartal'ın
diğer açıklamaları ise şöyle:

BAŞKA BİR HOCANIN İSMİNİN TELAFFUZ EDİLMESİ ÜZÜCÜ
"BEN bugün F.Bahçeli olmadım. Bu takım ligin şampiyonu, ne oldu da bir grup tarafından bu oyuncuların protesto edilmesi bana karşı olumsuzluklarla başka bir hocanın isminin tezahürat edilmesi, bu tarz şeyler antrenörü üzecek şeyler. Ben burayı sahiplenmişim ben Fenerbahçeli'yim. Bu nedenle bu eleştirileri kafama takıyorum."

SEZON BAŞINDAN BERİ HİÇBİR MAÇTA 2-0 ÖNE GEÇMEDİK
"SEZON başından beri biz hiçbir maçta 2-0 öne geçemedik, ya penaltı oluyor ya kendi kalemize gol atıyoruz ya da gol atamıyoruz mutlaka bir şey oluyor. Biz o coşkuyu yakalamadık. 2. golü atamadık 2. golü atıp coşkuyu yakalasak pozisyonlar da fazlaşabilir, daha farklı olabilir. Bunun üstesinden en kısa zamanda geleceğimizi düşünüyorum."