Bu mesajı Alman lazım

"Galatasaray'ın yöneticileri benim yöneticilerim olsa bugün Dortmund'un teknik direktörü olamazdım" diyen Klopp'a destek geldi. İlker Yağcıoğlu "Bu ayıp bize yeter. Bizi çok iyi tanımış" derken Oktay Derelioğlu "Klopp Türkiye'nin gerçeğini dile getirdi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2014 Güncelleme 24 Ekim 2014, 00:33
Bu mesajı Alman lazım

İÇİNDEKİLER

KLOPP'UN SÖZLERİNE DESTEK VAR
Galatasaray'ın Dortmund ile oynadığı maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Alman teknik adam Jurgen Klopp'un "Galatasaray'ın yöneticileri benim yöneticilerim olsa bugün Dortmund'un teknik direktörü olamazdım" sözü büyük yankı uyandırdı. Klopp'un bu sözleri Türkiye'deki futbol anlayışının dışardan nasıl gözüktüğünün önemli bir delili oldu. Klopp'un bu sözleri içimizden de destek buldu!

BİZİ BİZDEN DAHA İYİ TANIMIŞ. TEBRİK EDERİM!
KLOPP'un sözlerine Galatasaray değil Türkiye'deki sistem olarak bakmak lazım. Kendisini tebrik ediyorum. Bizi bizden iyi tanımış! Bu ayıp da bize yeter. Klopp'un bu sözleri Türkiye'de gerçek bir planlamanın olmadığını ve futbolun günübirlik yaşanan bir olgu haline geldiğini gösteriyor. En azından dışardan öyle gözüküyor. (İLKER YAĞCIOĞLU)

TÜRKİYE'DE KARAKTERLİ FUTBOL YAPISI YOK!
Kendisi mi gözlemlemiş, birileri ona anlatmış mı bilmiyorum ama yerinde bir tespitte bulunmuş. Türkiye'de teknik diretör takıma kondisyon veren kişi olarak görülüyor. Oysa teknik adam gerektiğinde 3 yıl sonrasını planlayan kişidir. Türkiye'de karakterli bir futbol yapısı yok. Bu artık dışardan da görülebiliyor. (OKTAY DERELİOĞLU)

BiR LAF ETTi ORTALIK YIKILDI!
Galatasaray'ın yöneticileri benim yöneticilerim olsaydı Dortmund'un başında olamazdım" diyen Klopp, bu sözlerinin bu kadar yankı bulabileceğini belki kendisi de tahmin etmemişti.