Addio Prandelli

Alman ekibine karşı oynanan silik futbolun yanı sıra Prandelli'nin açıklamaları iki başkan adayını da kızdırdı. Alp Yalman, "Prandelli ile ilgili bir kararım var. Eğer seçilirsem yüzüne söyleyeceğim" diyerek operasyonun sinyalini verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2014 Güncelleme 24 Ekim 2014, 00:00
Addio Prandelli

İÇİNDEKİLER

Prandellı artık gün sayıyor!.. Dortmund karşısında yaşanan hezimet bardağı taşıran son damla oldu. Pazar günü yapılacak seçimin ardından İtalyan teknik adam ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor... Alınan bilgilere göre hem Dortmund önünde sergilenen futbol hem de Prandelli'nin maç sonunda yaptığı, "Bizim ilk hedefimiz lig. OlcanBaşakşehir maçına sakmadım" şeklindeki açıklamaları, başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ı çok kızdırdı. Daha önce yaptıkları açıklamada, "Prandelli ile yola devam edeceğiz" açıklamasını yapan iki başkan adayının da artık İtalyan hoca ile çalışmayı düşünmediği belirtiliyor.

YALMAN UZUN SÜREDİR DENİZLİ İLE TEMASTA!
Alp Yalman dün yaptığı açıklama ile de operasyonun ilk sinyallerini verdi... Yalman, "Prandelli ile ilgili bir karar verdim. Eğer başkan seçilirsem bunu, Prandelli'nin yüzüne söyleyeceğim" diye konuştu. Yalman'ın Mustafa Denizli ile uzun süredir temas halinde olduğu biliniyor. Yarsuvat'ın da şimdiden teknik adam arayışlarına hız verdiği gelen bilgiler arasında.