Tarih sizi affetmeyecek

Prandelli'nin sistemi birkez daha iflas etti... Arena'da Alman ekibi önünde tarihinin en kötü Avrupa gecelerinden birisini yaşayan Cimbom, Aubameyang (2), Reus ve Ramos'un gollerine engel olamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2014 Güncelleme 23 Ekim 2014, 01:52
Tarih sizi affetmeyecek

İÇİNDEKİLER

Tarihi hezimet... Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında Borussia Dortmund'u TT Arena'da konuk eden Galatasaray rakibine 4-0 yenildi... 3 hafta önce Arsenal deplasmanında da 4-1'lik yenilgi yaşayan Sarı-Kırmızılılar böylece üst üste iki Avrupa maçında tam 8 gol yiyerek tarihi bir hüsran yaşatmış oldu... Oysa her şey çok güzel başlamıştı. Derbi zaferinin ardından taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Cimbom yeni bir zafer için sahaya çıkmıştı. Fakat 6. dakikadan itibaren gece kabusa dönmeye başladı. Soldan yapılan ortaya arka direkte dokunan Aubameyang skoru 1-0 yaptı. Yıldız futbolcu 8 dakika sonra yine defansın büyük hatasında 2'yi attı.

PRANDELLI DE TARAFTARLAR GİBİ HEZİMETİ İZLEDİ!
DORTMUND akın akın kalemize gelirken hem futbolcular hem de Cesare Prandelli, Arena tribünündeki taraftarlar gibi bu hezimeti sadece izleyebildi!.. 41. dakikada Reus 25 metreden müthiş vurdu ve fark 3'e çıktı: 0-3... İkinci yarıda da görüntü değişmedi. 83. dakikada Ramos skoru belirledi: 0-4. Gruptaki diğer maçta Arsenal, Anderlecht'i deplasmanda 2-1 yendi.