Galatasaray yenmedi biz yenildik

Alves'in kırmızı kartının doğru olduğunu söyleyen Yıldırım, "Oyuncumuz kendini attırınca G.Saray açıldı. G.Saray bizi yenmedi biz kendimiz yenildik. Ama maçta hakem hataları da vardı. Emenike'ye yapılan penaltı ve kırmızı kart" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2014 Güncelleme 23 Ekim 2014, 00:42
Galatasaray yenmedi biz yenildik

İÇİNDEKİLER

Dün Samandıra'ya giderek teknik direktör ve İsmail Kartal ve futbolcularla görüşen Başkan Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçının geçtiğini ve G.Birliği maçını düşündüklerini söyleyen Yıldırım, "Geçen sene de maç kaybettik. İkinci devrenin başında 10 puandan 4 puana inmişti fark. Ondan sonra ayağa kalktık. Biz orada kendimiz mağlup olduk. Bizi Galatasaray yenmedi. Oyuncumuz kendini attırınca Galatasaray açıldı ve devamı geldi" dedi. Konya ve G.Saray maçındaki kırmızı kartların doğru olduğu ancak Konya maçında Kuyt'a yapılan bir penaltılarının verilmediğini ve yine derbi maçta Emenike'ye yapılan hareketin penaltı ve kırmızı kart olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ KAYBEDİLSE DE İSMAİL HOCA KALIR
HATA yapana cezayı kestiklerini belirten Yıldırım, "Alves'e 30 bin, Bekir'e 20 bin Euro ceza verdik. Gökhan televizyona bağlandı konuştu ona da ceza verdik" dedi. İsmail Kartal'ın "Haddimizi bilerek oynadık" açıklamasının talihsizlik olduğunun altını çizen Yıldırım, "İsmail Hoca, benim çocuğum. Sonuna kadar burada kalacak. Beşiktaş maçında kötü sonuç alınsa da göndermem" dedi.

GEÇEN SEZON SON 1 AY ÇALIŞILMADI! SONRA DA 3 AY TATİL
TAKIMIN durumundan memnun olmadığını da söyleyen Yıldırım, "İsmail Kartal kötü deniyor. Geçen sene takım şampiyonluğu ilan edince antrenman yapmadı. Son 4 haftada 2 günde hafif ter idmanları yapıldı. Ondan sonra 3 ay tatil. Bu kadro çalıştıkça rayına oturacak. Yine biz şampiyon olacağız. Rahat olun" ifadesini kullandı.

EGEMEN ALMANYA YOLCUSU!
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Egemen Korkmaz bugün ameliyatını yapan doktora kontrolü olmak için Almanya'ya gidecek. Sarı-lacivertli futbolcu, kontrollerden olumsuz bir sonuç çıkmaması halinde saha çalışmalarına başlayabileceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon sakatlanan Egemen'in tedavisi sonuç vermeyince yaz aylarında ameliyat masasına yatmıştı.