Başıma muhasebeci mi kesildiniz

Adana'da 'liderlik' konulu seminere katılan Fatih Terim, aldığı ücretin tartışılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek "Ne oldu muhasebeci mi kesildiğiniz başıma. Biz kimseye ne aldığını soruyor muyuz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2014 Güncelleme 23 Ekim 2014, 00:42
Başıma muhasebeci mi kesildiniz

İÇİNDEKİLER

Doğup yetiştiği Adana'da 'Liderlik' seminerine katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, aldığı ücreti eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi, çok sert mesajlar verdi. Zaman zaman sesinin tonu yükselen Terim, şu ifadeleri kullandı: Milli Takım'ın 3 maçtaki tablosu buysa ben eleştirilmeliyim. Zaten kendimi çok sert eleştiriyorum. Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma? Biz kimseye ne kadar aldığını soruyor muyuz? Hak edip etmediklerimizi ben hep tartışırım.

BUNLARLA SAVAŞIRIM
Eleştirinin de bir dozu, üslubu olmalı. Bizi daha iyiye götürüp, yanlışlarımızı gösterecek eleştiriler yapılmalı. Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Bir dakika; hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Yazık günah değil mi? Dolayısıyla bunlarla savaşacaksınız, yapacak başka bir şey yok. Kaybedince Fatih Terim, kazanınca hepimizin. Böyle bir şey var mı? Eleştiriye açığız, ancak bunda kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa, fırsat avcılığı içinde nöbet bekler gibi bir durum varsa, bunu da asla kabullenmeyiz.