Silah olayı kız yüzünden

Gökhan Töre'nin milli takımda Ömer ve Hakan'a silah çekmesinin nedeninin Almanya'daki bir kız yüzünden kaynaklandığı öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2014 Güncelleme 17 Ekim 2014, 01:34
Silah olayı kız yüzünden

İÇİNDEKİLER

Gökhan Töre'nin A Milli Takım'da Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile yaşadığı gerilimin nedeni ortaya çıktı. Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor'un programcısı Emrullah Erdinç üç futbolcu arasında yaşanan gerginliği Emniyet'in yaptığı araştırmaya göre anlattı. Buna göre Ömer ve Gökhan arasındaki husumet Almanya'daki bir kızdan kaynaklanıyor. İstanbul'daki Hollanda maçı sonrası Ömer ve Hakan bir bara gidiyor. Bu sırada Gökhan Töre, Köln'den gelen bir arkadaşıyla aynı bara gidiyor. Bunu gören 2 futbolcu otele dönüyor. Yarım saat sonra ise bu kez otele Gökhan geliyor ve 2 oyuncunun kaldığı odanın kapısını çalıyor.

2 FUTBOLCU GÖKHAN'DAN CANLARINI ZOR KURTARDI
2 oyuncu kapıyı açmayınca Gökhan resepsiyondan oda kartını kaybettiğini söyleyerek ikilinin kaldığı odaya giriyor. Gökhan önce Ömer'in yüzüne silahını doğrultuyor ve yumrukla dişlerine hasar veriyor. Ardından Hakan'ın ağzına silah dayıyor. Ancak Gökhan'ın arkadaşı olayı engelliyor. Bu arada kamera kayıtlarının da silindiği ortaya çıkıyor.