Bana babalık yaptın hocam

Kendisini herşeye rağmen savunan Terim'le özel görüşen Töre, "Bana babalık yaptın hocam. Seni mahçup etmeyeceğim. 1 dakika bile olsa oynatın beni hocam" diyerek elini öptü. Terim ise "Ne 1 dakikası ilk 11'desin."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2014 Güncelleme 11 Ekim 2014, 00:33
Bana babalık yaptın hocam

İÇİNDEKİLER

A MİLLİ Takım'da Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'a silah çeken Gökhan Töre'yi kadroya aldığı için eleştirilen Fatih Terim, önceki gün basın toplantısında Töre'yi savunmuş ve ona sahip çıkmıştı. Bunun üzerine Gökhan Töre de dün tenki direktör Fatih Terim'le özel bir görüşme istedi. Terim'le maç toplantısından önce bir araya gelen Gökhan, hocasının elini öptü ve "Bana babalık yaptınız. Size ne diyeceğimi bilmiyorum. Beni en zor zamanımda yalnız bırakmadınız" dedi ve ekledi: "İzin verirseniz bir dakika bile olsa bu maçta oynamak istiyorum." Maç öncesi basın toplantısında, "Gökhan'ın morali çok bozuk. Çekler'e karşı oynatır mıyım?" diyen Terim, bu sözler karşısında duygulanarak, "Ne bir dakikası! İlk 11 çıkıyorsun Gökhan" cevabını verdi.

GÖKHAN'A SAHİP ÇIKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM" DEMİŞTİ
ÇEK Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına Gökhan Töre olayı damgasını vurmuştu. Teknik direktör Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'a silah çeken Gökhan Töre ile ilgili "Gökhan'ı öldürmeli miydim? 21 yaşındaki bir çocuğa sahip çıktığım için herkesten özür diliyorum" diyerek tüm eleştirileri üzerine çekme pahasına Töre'yi savunmuştu.