Aysal çok tutarsızdı

A Spor'da canlı yayın konuğu olan Faruk Süren, Ünal Aysal'ı eleştirdi: "Aldığı kararlarda tutarsızlık vardı. Siyasi danışmanı kimdi bilmiyorum! Terim, Dürüst ve Albayrak'ın gidişini hiç tasvip etmedim"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2014 Güncelleme 04 Ekim 2014, 00:45
Aysal çok tutarsızdı

İÇİNDEKİLER

Kulislerde son dakikaya kadar ismi başkanlık için geçen Faruk Süren yaşananları A Spor canlı yayınında anlattı... Serkan Korkmaz'ın sorularını yanıtlayan Süren, Ünal Aysal'a yönelik sert eleştirilerde bulundu.

ZAMAN YOKTU
Aysal'ın kararlarının çok tutarsız olduğunu söyleyen efsane başkan Süren, "Mayıs 2013'te aldığı yönetim değişikliği, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak'ın yer almaması, Fatih hocanın gönderilmesini hiç tasvip etmedim. Fakat Aysal'ın tekrar aday olması için toplantılar yaptık. Başarılı olduğundan dolayı değil. Yeni yönetim için zaman olmadığından" ifadesini kullandı. "Siz neden aday olmadınız" sorusunu da yanıtlayan Faruk Süren, "İnsan her zaman aday olmayı düşünür ama öyle baskın bir seçim yapıldı ki; hazırlanacak zaman yok. Galatasaray çok ciddi bir meseledir. %100 mesai ve konsantrasyon ister" dedi.

FEDERASYONA TERİM İSYANI!
Faruk Süren, Fatih Terim'in ayrılığı ile ilgili TFF'yi eleştirdi. Süren, "Federasyon bunu Galatasaray'ın düzenini bozmak için mi yaptı? Anlam veremiyorum. Çalışan bir teknik adama teklif götürüyorlar" açıklamasını yaptı.