Zafer için zemin hazır

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic son günlerde kötü zeminde oynamalarını ön plana çıkardı... Hırvat hoca,"En azından şimdi güzel bir sahada maç yapacağız. Zafer için zeminimiz hazır. Özgüvenimiz de çok yüksek"dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2014 Güncelleme 02 Ekim 2014, 01:26
Zafer için zemin hazır

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Tottenham maçı öncesi zemini ön plana çıkardı. Hırvat hoca nihayetinde güzel bir zeminde oynama fırsatı bulacaklarını söyleyerek, "Zafer için zeminimiz hazır. Tottenham'a karşı saygımız var ama özgüvenimiz yüksek. İngiltere'den iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Bu statta birçok kez oynadım. Buranın benim için özel bir önemi var. West Ham forması altında ilk derbimize burada çıkmış ve 1-0 kazanmıştım. Bu kez de Tottenham karşısında sahadan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

TOTTENHAM'A KARŞI DAHA OFANSİF OYNAYACAĞIZ
TÜM takımın hazır durumda olduğunu vurgulayan Bilic, "Kendini iyi hissetmeyen bazı oyuncularımız var. Ben de soğuk algınlığından müzdaribim oyuncularım da var. Yarın (bugün) ligden farklı bir senaryo olacak. Ligde takımlar geriye yaslanıyor burada olmayacak. Arsenal'e karşı iyi oynadık. Yarın daha ofansif bir oyun kurgusu yapacağız" dedi

LONDRA'DA SEVGİ SELİ
BEŞİKTAŞ Tottenham ile oynayacağı karşılaşma için İngiltere'nin başkenti Londra'ya iner inmez büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. 4 saatlik bir yolculuğun ardından Stansted Havaalanı'na ulaşan Siyah- Beyazlı kafileyi burada bir grup taraftar karşıladı. Beşiktaş lehine tezahüratta bulunan taraftarlar futbolculardan imzalı fotoğraf da aldı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi burada yaptığı açıklamada, "Bu sene Avrupa'da başarılı olacağız" dedi.

BERABERLİK HEDEF DEĞİL
BEŞİKTAŞ'ta A Takım'dan sorumlu yönetici Mete Vardar, "Beraberlik hedefimiz değil. Tottenham önünde kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.