Galatasaray'ı ezdik

"Son 12 yıldaki G.Saray-F.Bahçe maçlarını çıkarttım. Süper Kupa finalinde tüm istatistiklerde en ezici üstünlüğü biz elde ettik" diyen İsmail Kartal, "Elimizdeki verilere göre şampiyon biz olacağız" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2014 Güncelleme 02 Ekim 2014, 02:00
Galatasaray’ı ezdik

İÇİNDEKİLER

Eski teknik direktör Ersun Yanal gibi istatistiklerle konuşmayı seven İsmail Kartal dün önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, "Fiziksel açıdan sıkıntı yok. Tüm verilerde birinciyiz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız ve Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Elimizdeki veriler bunu söylüyor. Üst üste kazanıp morale ihtiyaç var" diye konuştu. Aziz Yıldırım hakkında da konuşan İsmail Kartal, "Net söylüyorum, yukarıda Allah şahit, isteyen inanır, istemeyen inanmaz. Başkan beni bir gün bile 'Şu oynasın, bu oynamasın' diye aramadı. Koskoca kulübün başkanı bunlarla mı uğraşır" dedi. Diego'nun da zamana ihtiyacı olduğunu hatırlatıp "Gerekirse yedek kalır" ifadesini kullandı.

'EVE GİDEMEDİM OĞLUM TESİSLERE GELDİ KALDI'
KARTAL "Göreve gelmem çok ani oldu. Herkesi bir yerden getirdim. Evime dahi gidemedim. Oğlum "Baba sen gelemiyorsun bari ben geleyim" dedi. İki-üç gün benimle tesiste aynı yatakta yattı. Galatasaray bir şeyler deniyor. Prandelli bir şeyleri oturtmaya çalışıyor. Biz de bir şeyleri oturtmaya bakıyoruz" dedi.

EMENIKE'NiN KALBi TEMiZ!
Emenike hakkında konuşan Kartal, "O olay kapandı. Oturduk konuştuk. Emre ile arasında bir şey yok. Emenike bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesidir. Emenike kalbi çok temiz bir çocuk" dedi.