Yalman'dan ağır liste!

Camianın ağır toplarını etrafında toplayan Alp Yalman'ın listesinde Abdürrahim Albayrak, Işın Çelebi, Taner Aşkın yer alırken Mehmet Cansun ile Adnan Polat da Yalman'ı destekleyeceğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 00:28
Yalman’dan ağır liste!

İÇİNDEKİLER

16 yıl önce Galatasaray'da başkanlık yapan Alp Yalman, yarın son gün olan liste teslimi için gece gündüz çalışıyor. Alp Yalman, Başkan Yardımcılığı için Işın Çelebi'yi düşünerken Abdürrahim Albayrak'ı da ikinci başkanlığı vermeyi planlıyor. Yalman'ın listesinde yer alan diğer isimler ise şimdilik Taner Aşkın, Ergün Gürsoy'un yeğeni Levent Nazifoğlu'dan oluşuyor. Öte yandan Mehmet Cansun ile Adnan Polat listede yer almasa da Yalman'a dışarıdan destek veriyor. Aday olmayacağını sürekli deklare eden Ünal Aysal ise Cemal Özgörkey'in aday olacağını ilk kez telafüz ederek aslında Alp Yalman'ı desteklemeyeceğini ima etmiş oldu.

ADNAN POLAT'TAN YALMAN'A DESTEK
Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, "Aysal yönetimi kendilerini eleştirenleri disipline verdiler. Camiada insanları susturmaya çalışıp küstürdüler. Bizim bıraktığımız miras bitti, Aysal o yüzden gidiyor" dedi.