Şok üstüne şok!

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun sakatlık şokunu atlatamadan yeni bir darbe daha aldı. Bu kez de Mehmet Topuz'un sağ kasık bölgesinde yırtık tespit edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 01:35
Şok üstüne şok!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yakasını sakatlıklar bırakmıyor... Akhisar Belediye maçında sahadan yenik ayrılmanın yanı sıra Emre Belözoğlu'nun da sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan Sarı- Lacivertli takım dün de Mehmet Topuz'dan gelen haberle sarsıldı.

TETKİKLER YAPILDI
Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu Akhisar maçının 2. yarısında bir pozisyon sonrasında sağ kasığında ağrı hisseden Mehmet Topuz'un Göztepe Medical Park Hastanesi'nde yapılan tetkiklerinin ardından yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun sağ kasık bölgesinde adale grubundan birinde kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. Mehmet Topuz'un tedavisine başlanırken bu hafta oynamasının zor olduğu öğrenildi.

YİNE UZUN TOP YİNE BRUNO ALVES!
Uzun ve savunma arkasına atılan toplara müdahalelerde geçtiğimiz sezon sıkıntı yaşayan Bruno Alves, Gekas'ın ilk golünde aynı hatayı yaptı! Bu durum Fener savunmasının yumuşak karnı gibi duruyor.

RIBAS HEDEF TAHTASI

F.Bahçe'de geldiğinden bu yana bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Diego Ribas hedef tahtası oldu. Akhisar maçında da dökülen Brezilyalı futbolcunun ilk 4 haftada kaleyi bulan şutunun sadece 1 olması ise şaşırttı.