Bu takımın hali ne hoca

2-0 kaybedilen Akhisar maçının ardından telefona sarılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'a ilk fırçasını attı: "Bu takımın hali ne! Şampiyon takımdan eser kalmamış. Oyuncuların hiçbirinin adım atacak hali yok"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 01:11
Bu takımın hali ne hoca

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kaynıyor!.. Akhisar deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi ve oynanan kötü futbol Başkan Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı... Takımı geçen sezon şampiyon yapan Ersun Yanal'la sürpriz bir şekilde yolları ayıran Yıldırım 'çok güvenerek' göreve getirdiği İsmail Kartal'a 'ilk fırça'yı attı!.. Başkan Yıldırım'ın maçın bitiş düdüğünün ardından telefona sarıldığı ve Kartal'a sert ifadeler kullandığı öğrenildi. Özellikle kötü futbol nedeniyle çok sinirli olan Aziz Yıldırım'ın, "Hoca bu takımın hali ne! Geçen sezon şampiyon olan takımdan eser bile kalmamış. Futbolcuların bırak top oynamaya, yürümeye güçleri yok. Fenerbahçe yenilebilir ama böyle kişiliksiz bir futbol oynayamaz. Antrenman sistemini yeniden gözden geçir. Takım darmadığın, toparlayacak olan da sensiz" dediği belirlendi.

YILDIRIM YENİDEN 'AZİZSİLİN'E HAZIRLANIYOR!
Ersun Yanal'ın görevden alınmasından kısa bir süre önce Topuk Yaylası'nda futbolcularla toplantı yapan ve çok sert ifadeler kullanan Başkan Yıldrım'ın birkez daha 'Azizsilin'e hazırlandığı ifade ediliyor. Hafta boyunca Samandıra'da idmanları takip edecek olan Yıldırım'ın futbolcular ile de birebir görüşmeler yapması bekleniyor. Yıldırım'ın özellikle Emenike, Sow, Kuyt ve Diego'ya uyarılarda bulunacağı gelen bilgiler
arasında

''Oley'e çok sinirlendi
Başkan Yıldırım'ın alınan yenilgiden çok, maçın son dakikalarında Akhisar tribünlerinin 'oley' çekmesine sinirlendiği öğrenildi. Yıldırım'ın yakın çevresine, "Her yenilgiyi kabul edebilirim ama bunu asla" dediği öğrenildi.

EMENİKE BAŞINA BELA OLDU
Göreve
geldiği ilk günden bu yana futbolcuları ile yakın ilişkiler kuran İsmail Kartal'ın oluşturmaya çalıştığı takım ruhunu Emmanuel Emenike bozdu... Nijeryalı yıldızın takım arkadaşları ile yaşadığı sorunlar, Kartal'ın canını fazlasıyla yaktı. Genç hoca oluşan kriz ortamını iyi yönetemedi.


EMRE BOL