El emeği

Tribünlerin müthiş desteğini arkasına alan Galatasaray, Chedjou ile öne geçti, Burak farkı ikiledi... Chrisantus'un golü TT Arena'ya korku salsa da 3 puan Cimbom'un oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2014 Güncelleme 27 Eylül 2014, 01:20
El emeği

İÇİNDEKİLER

Cimbom hayata döndü!.. Balıkesirspor yenilgisi sonrasında, Başkan Ünal Aysal'ın 'veda' mesajıyla ikinci şoku yaşayan Galatasaray dün ligde Sivasspor'u 2-1 yenerek moral buldu... Sarı- Kırmızılılar bu sezon TT Arena'da ilk galibiyetini alırken puanını 7'ye çıkardı.

SİVASSPOR ÜST ÜSTE KAÇIRDI
Müthiş bir heyecan kasırgasına sahne olan maça Sivas çok hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Burhan'ın ortasında Utaka müsait pozisyonda istediği gibi dokunamadı. 4. dakikada Dzemaili'nin çaprazdan şutu direğe de çarpıp dışarı çıktı. 7. dakikada Utaka, Muslera ile karşı karşıya kaldı ama topu aşırtamadı.

CHEDJOU YİNE SAHNE ALDI
10. dakikada Tarık Çamdal'dan topu kaparak ceza sahasına giren Aatif, Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü vurdu. 19. dakikada Galatasaray golü buldu. Olcan Adın'ın kornerine Chedjou harika bir kafa vurdu ve takımını öne geçirdi. 30. dakikada Olcan ceza sahasında İbrahim Toraman'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kazanılan penaltıda Burak'ın vuruşunu Ertuğrul kurtardı. Fakat Burak topu tamamlayıp ağlara yolladı: 2-0.

SEMİH TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARDI
50. dakikada Dzemaili vurdu, Ertuğrul kurtardı. 60'da Utaka, 62'de Aatif müsait pozisyonları harcadı. 70. dakikada Burak'ın plasesini Ertuğrul köşeden çıkardı. 71. dakikada Chrisantus'un golüyle fark 1'e indi. 2 dakika sonra Semih topu çizgiden çıkardı. 83'te Yekta'nın şutu defansa çarpıp kornere çıktı. 87'de Utaka iki oyuncudan sıyrıldı ama iyi vuramayınca Galatasaray 3 puanın sahibi oldu.