Bu lig bu sezon bitmeyecek

Yetkililere sesleniyorum... Düzen böyle devam ederse bu sezon bitmeyecek. Bunu bilsinler ve gereken önlemleri alsınlar. Futbol pislikten temizlensin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 00:40
Bu lig bu sezon bitmeyecek

İÇİNDEKİLER

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Spor'da bomba gibi açıklamalar yaptı. A Spor Müdürü Serkan Korkmaz, Takvim Gazetesi Spor Müdürü Tunç Özgen, Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan ve Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan'ın katıldığı programa telefonla bağlanan Hacıosmanoğlu, Başakşehir maçında hakem Halis Özkahya'nın yönetimini eleştirdi, son günlerdeki hakem hatalarını değerlendirdi. Trabzonspor Başkanı, "Sezona Seba ismini vermekle işler düzelmiyor. Bence bu ismi hemen kaldırsınlar çünkü bu değere çok yazık oluyor. Kemikleri sızlıyor' dedi. İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları:

EMEK HIRSIZLARINA YARDIM ETMEKLE OLMAZ
Sezon başlar başlamaz 4. yıldızı kim takacak kavgası başladı. Onun dışındaki 16 takımı yok saydılar. Onların içinden bir şampiyon çıkmaz mı ya! Bunun bir örneğini Bursaspor gösterdi. Bu ön yargıları ortadan kaldırmak gerekir. Bu pislikleri temizlemeden böyle devam edilmez. Emek hırsızlarına her türlü yardımı yaparak bu ligin biteceğini
düşünenler yanılıyor.

TEMELİ OLMAYAN BİNA KAYAR. TÜRK FUTBOLU GİBİ
Buradan söylüyorum, düzen böyle devam ederse, bu sezon bitmeyecek. Bunu tüm yetkililer bilsin ve önlemlerini alsınlar. Ortalık nasıl gergin olmasın. Temeli olmayan bir bina her zaman kaymaya mahkumdur. Türk futbolunun temeli yok. Trabzonspor'un kaptanına kart gösterebilirsin. Neden kartını göstermiyorsun. Kurallar istediğiniz zaman mı uygulanıyor?

PİSLİKLERİN ÜZERİ ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

MHK Başkanı, 'Çocuklarımızı iyi yetiştirdik' diyor ama doğru değil. Pisliğin üzerini örterek yeni pisliklere zemin hazırlamaya çalışıyorlar. Bizim bunları ortadan kaldırmamız gerekir. Onur, hakeme 'Bana bunu uyguluyorsun ama neden başkasına uygulamıyorsun? Trabzon sevdalıları bizden bir şey bekliyor. Ama herkes bizim önümüzü kesmeye çalışıyor.

BUNDAN SONRA TARAFTARIMIZI DURDURAMAM

BU zihniyet sürerse bu ligi bitmeyecek. Ben bir yıldan beri Trabzon sevdalılarının bize yapılan zulüm nedeniyle isyan etmesini durdurarak, "Durun yapmayın" diyorum. Ancak beni kötü adam ilan edip 'seni susturuyorlar' diyorlar. Bundan sonra kimseye durun demeyeceğim. Bundan sonra hak aramak isteyen Trabzon sevdalıları serbesttir. İstediklerini yapabilirler.

A SPOR'DA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Hacıosmanoğlu, F.Bahçe'nin bir yıldızının geri alınacağını belirterek, "4. yıldızı takmak isteyen kulüp şunu iyi bilsin, 4. yıldızı takamayacağı gibi bir şampiyonluğu da geri alınacak. Bunu herkes görecek. Futbol bir eğlencedir ve bunu böyle görmek zorundayız. Geçen sezon 2 oğlumla birlikte Beşiktaş taraftarı arasında maç seyrederek bunun en güzel örneğini ben verdim" diye konuştu.