Tek kelimeyle şahane!

Siyah-Beyazlılar, zorlu Bursaspor deplasmanında 86. dakikada Olcay Şahan'ın müthiş golüyle kazandı. Slaven Bilic'in öğrencileri 7 puana ulaşarak ezeli rakibi Fenerbahçe'yi de yakalamış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 00:43
Tek kelimeyle şahane!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş zorlu Bursaspor deplasmanından 3 puanla döndü: 1-0. Siyah-Beyazlılar'ın golünü 86. dakikada yıldız futbolcu Olcay Şahan kaydetti. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 16. dakikada Bursa'dan geldi. Sol kanatta topla buluşan Bakambu'nun kale sahasına çevirdiği topa iki takım arkadaşı dokunamadı. 20. dakikada ise Bursaspor kontra atağında rakip yarı alanda sol çaprazda Arjantinli oyuncu Belluschi'nin pasında topla buluşan Fernandao, ceza alanına girer girmez şutunu çekti ve Tolga son anda topu kornere gönderdi. İlk yarıda Beşiktaş hücumda bir hayli etkisizdi. İkinci yarıda ise hücumda daha etkili bir Beşiktaş izledik.

BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARIDA BİR HAYLİ GOL KAÇIRDI
Karşılaşmanın 72. dakikasında sağ kanattan gönderilen pasta Olcay Şahan'ın yakın mesafeden vuruşunda top önce Şener'e çarptı ve son anda kaleci Harun çıkardı. Beşiktaş, 76'da bu kez yıldız golcüsü Demba Ba ile öne geçme fırsatı yakaladı. Yıldız oyuncu mutlak golü kaçırdı, taraftara saç-baş yoldurttu. 86. dakikada ise Kartal'ın golü geldi. Olcay Şahan, Sosa'dan aldığı pası iyi değerlendirdi ve müthiş bir gole imza attı.

MUTLUYUM HAZIR DEĞİLİM
Şahan'a asist yapan Sosa, maçtan sonra bir hayli heyecanlıydı. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, "Fizik olarak hazır değilim. Mutluyum, ama istediğim hazırlığım, fiziksel yeterliliğim yok şu anda" dedi.

SiVOK KORKUTTU!
Bursaspor-Beşiktaş maçının 90. dakikasında Tomas Sivok yürekleri ağızlara getirdi. Bursasporlu futbolcu Renato Civelli ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası rakibinin tekmesi yüzüne gelen Sivok kanlar içinde yerde kaldı. Çek oyuncunun durumu sosyal medyada da çok konuşuldu.