Halis muhlis skandal

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 00:32
Halis muhlis skandal

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 3. hafta maçında Trabzonspor, İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir'in golünü 47'de Edin Visca, Trabzonspor'un golünü ise 90+4'te penaltıdan Oscar Cardozo kaydetti. Gergin geçen maçın 72. dakikasında ise saha karıştı. Trabzonspor hücumdayken Sefa kendisine yapılan hareketin faul olduğunu iddia etti. Hakem Özkahya faulü vermeyince Trabzonspor kalecisi Onur kalesinden çıkarak hakemin üzerine yürüdü. Bu sırada sahaya giren Trabzonspor taraftarı, Halis Özkahya'ya doğru koştu. Ancak araya giren futbolcular hakemi korudu ve güvenlik güçleri taraftarı dışarıya doğru çıkardı.

KAPTAN ONUR KIVRAK SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI
HAKEM Halis Özkahya 90 dakika boyunca çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Trabzonspor cephesini adeta çileden çıkardı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic de ikinc yarıda bu kötü yönetime dayanamadı ve isyan etti. Bordo-Mavililer'de kaptan Onur Kıvrak ve Sefa Yılmaz hakemin kötü yönetiminden rahatsızdı. Özkahya, 90+6'da Belkalem'in golünü ise 'faul' diyerek iptal etti.

HALİS ÖZKAHYA BUNU HEP YAPIYOR
Maçın hakemi Halis Özkahya önceki yıllarda verdiği kararlarla hep tartışıldı. 16 Aralık 2012'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında Meireles'in kendisine tükürdüğü için kırmızı kart gösteren Özkahya, 20 Ekim 2013'te de Kayseri Erciyes-Fenerbahçe maçında Yasin Öztekin'i tekmeleyen Caner Erkin'i görmezden gelmişti