Aysal Florya'yı bastı

G.Saray'daki geleceği netleşmeyen Ünal Aysal eleştirilerin hedefinde olan futbol takımını ziyaret etti. Burada Prandelli'ye, "Artık iyi sonuçlar alın"diyen Aysal oyuncularına da, "Sizden bundan sonra cesur futbol bekliyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 00:22
Aysal Florya’yı bastı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal dizginleri eline aldı. Sarı-Kırmızılı takımın idari patronu son günlerde alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedef noktası olan Galatasaraylı futbolcular ve Teknik Direktör Prandelli ile görüşmek için aniden Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Burada futbolcular Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürürken Aysal önce İtalyan çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan duyduğu rahatsızlığı Prandelli'ye anlatan Ünal Aysal, "Sizden bu takımı toparlamanızı istiyorum. Eskişehirspor, Anderlecht ve Balıkesirspor karşısında bize hiç yakışmayan sonuçlar aldık. Neden işler bu kadar kötü gidiyor. Artık iyi sonuçlar almanızı istiyorum" ifadesini kullandı.

SAHADA HEPİNİZİN YÜREĞİNİZİ ORTAYA KOYMANIZI İSTİYORUM
İTALYAN hoca ile görüşen ve beklentilerini arka arkaya sıralayan Ünal Aysal ardından Sarı-Kırmızılı futbolcularla konuştu. Arka arkaya alınan kötü sonuçların G.Saray'a hiç yakışmadığını vurgulayan Aysal, "Kulağınızı her şeye kapatın. Sizin içinizde cesaret olduğunu biliyorum. Bu nedenle cesur futbol oynamanızı istiyorum. Sahada yüreğinizi ortaya koymalısınız. Sivas maçıyla birlikte yeni bir sayfa açın" diye konuştu.