Fener'den buruk zafer!

F.Bahçe, G.Saray'ın kaybettiği haftada Okan Buruk'un Gaziantep'ini 82'de Emre Belözoğlu'nun attığı penaltı golüyle yendi. Gökhan Gönül'ün kazandırdığı penaltı büyük tartışma yarattı. Taraftarın Emenike'yi ıslıklaması da geceye damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 01:41
Fener’den buruk zafer!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Süper Lig'in 3. haftasında evinde Gaziantepspor'u 1-0 yendi. Maçın 4. dakikasında Fenerbahçe atağında Mehmet Topal gelişine vurdu ama top sağ direğe yakın bir mesafeden dışarıya gitti. 24'te bu kez gelişen Gaziantepspor atağında sol çaprazda topla buluşan Mustafa, ceza alanına ve biraz daha sağına doğru hareketlenip şutunu çekti ama bu güzel şutu kaleci Mert aynı güzellikle kornere çeldi. İlk yarıda Fenerbahçe hücum hattında büyük sıkıntı çekti. İkinci yarıda aynı senaryo yaşandı. Fenerbahçe hücumu düşündü, Gaziantepspor ise karşıladı. 52'de Gaziantepspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Grando'nun yakın mesafeden kafa vuruşunu Mert son anda iki hamlede kurtardı.

GÖKHAN GÖNÜL YERDE KALDI... HAKEM 'PENALTI' DEDİ
Karşılaşmanın 64. dakikasında Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo'nun kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Bu pozisyondan sadece 1 dakika sonra ise Gaziantepspor mutlak bir golü kaçırdı. Mert ile karşı karşıya kalan Oğulcan'ın plasesi ağlarla buluşmadı. 82'de Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı Emre Belözoğlu ağlara gönderdi

MERT YiNE iYiYDi
SARI-Lacivertli takımın genç eldiveni Mert Günok, ağabeyi Volkan Demirel'i aratmıyor. Geçen hafta Trabzonspor'a karşı başarılı bir performans sergileyen Mert dün de Gaziantepspor karşısında başarılı bir performans sergiledi.

ÖNCE KENDİNİZE BAKIN
Fenerbahçeli Gökhan Gönül twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Ceza sahası içinde rakibini çekmenin azını çoğunu tartışmak komik. Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın sonra beni eleştirirsiniz" ifadelerini kullandı.

GÖKHAN GÖNÜL'E SARI ÇIKMALIYDI
Gökhan'ın kazandırdığı penaltı için hakem hocaları, "Gökhan'a sarı çıkmalıydı" dedi.