Emenike krizi

Gereksiz topuk pası yaparak top kaybına neden olan Emenike'yi Emre fırçaladı... Ardından Emenike, Emre'ye 'Seni ilgilendirmez" der gibi el-kol hareketi yapınca tribünler araya girdi ve Emenike'yi ıslıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 01:43
Emenike krizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının ikinci yarısında Emenike- Emre-taraftar üçgeninde ilginç bir diyalog yaşandı... Emenike bir pozisyonda topu düz vermek yerine topuk olarak denemesi sonucunda Emre'den fırçayı yedi. Bu duruma sinirlenen Emenike ise "Seni ilgilendirmez" dercesine Emre'ye el-kol hareketi yaptı ve Emre ile tartışmaya başladı. İki oyuncu arasındaki ağız dalaşını araya giren Diego engellese de bu kez devreyle tribünler girdi. Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Emenike, topla her buluşmasında ıslıklanmaya başladı. Bir süre sonra Nijeryalı golcü de kendi taraftarı tarafından ıslıklanmaya kayıtsız kalamadı ve tribünlere dönerek el-kol hareketi yaptı.

TARAFTARLAR DA İKİYE BÖLÜNDÜ! ALKIŞ VE ISLIK!
Daha sonra Caner Erkin tribünlere susun işareti yaparken, ıslıklar yine devam edince bu kez Emenike'yi fırçalayan Emre devreye girdi ve tribünleri susturdu. Olaya müdahil olan takım arkadaşları Emenike'yi sakinleştirmeye çalıştı. Diego ve Sow, Emenike ile ilgilenirken, başta İsmail Kartal olmak üzere Fenerbahçe yedek kulübesi de tribünlere tepki gösterdi.

DİREKT SOYUNMA ODASININ YOLUNU TUTTU!
Fenerbahçeli oyuncular tribünlerden arkadaşları için alkış istedikten sonra taraftar bir süre ikiye bölündü. Bir grup Emenike'yi alkışlarken, bir bölüm de protestoya devam etti. 10 dakikalık sürecin ardından teknik direktör İsmail Kartal tartışılacak bir kararla Emenike'yi çıkarıp oyuna Webo'yu aldı. Emenike morali bozuk bir şekilde direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.