Aysal'a karşı dev cephe

Galatasaray'da seçim heyecanı başladı... Muhalefet 3 Ekim'e kadar verilmesi gereken listeler için elini çabuk tutuyor. Adnan Öztürk'ün başı çektiği cephede, Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst, Turgay Kıran, Cemal Özgörkey gibi isimler var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2014 Güncelleme 20 Eylül 2014, 00:49
Aysal’a karşı dev cephe

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da seçim operasyonu start aldı. Sarı- Kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, seçim kararı alınca, muhalefet harekete geçti.. Hareketin başında, Aysal döneminde başkan yardımcılığı yapan, ancak Başkan'ın bir anda yönetiminden çıkardığı Adnan Öztürk var. Öztürk önderliğinde çalışmalara başlayan muhalefette Aysal'ın önceki yönetim kurulunda bulunan ancak daha sonra gönderilen ağır isimler var. Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst, Cemal Özgörkey de bu isimler arasında. Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanlarından Turgay Kıran bu seçimlerde aktif rol oynayacak. Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak başkan adayı olmayacağını ancak Ali Dürüst'ün idaresinde çalışabileceğini söyledi. Albayrak, "Ben olmasam da Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı" dedi.

LİSTELER 3 EKİM'E KADAR TESLİM EDİLMELİ!
YÖNETİM tarafından ilk açıklanan seçim tarihinden 15 gün önce listeler Divan Başkanlığı'na bildirilmek zorunda. Yani 3 Ekim'e kadar başkan adayları, listelerini Divan'a sunmalı. 15 yönetici+1 başkandan oluşan Yönetim Kurulu, Denetleme (6), Sicil (10) ve Disiplin (12) olmak üzere 44 kişilik liste hazırlanmalı.

AYSAL DA BOŞ DURMUYOR USTUNEL&SABANCI
Mulalefette hareketlilik devam ederken Aysal da boş durmuyor ve elini güçlendirmek istiyor. Aysal'ın Pegasus'un sahibi Ali Sabancı'yı 2. Başkanlık teklif ettiği ama red cevabı aldığı öğrenildi. Ayrıca Aysal'ın taraftarın çok sevdiği Haldün Üstünel'i de düşündüğü gelen bilgiler arasında..