Parra ile saadet olmadı

Siyah-Beyazlılar maça fırtına gibi başladı... 7. dakikada Oğuzhan direğe takıldı. 33'te Gökhan Töre skoru 1-0 yaptı. Dünyaları kaçıran Kartal, 88'de Parra'nın golüyle şoka uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 02:08
Parra ile saadet olmadı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardaki ilk maçında Yunanistan ekibi Asteras ile 1-1 berabere kaldı. Siyah- Beyazlılar, Olimpiyat Stadı'ndaki maça oldukça hızlı başladı. 7. dakikada Oğuzhan Özyakup'un ceza yayına yakın bir yerden kullandığı frikik üst direğe çarpıp geri geldi. 10'da Gökhan ile gole çok yaklaştık. Ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Gökhan'ın sert şutu az farkla üstten dışarıya gitti. 24'te Asteras'ta Zisopoulos'un ceza saha içinden sert vuruşu az farkla auta çıktı. 33'te Gökhan Töre ile golü bulduk. Genç oyuncu güzel hareketlerini şık bir vuruşla süsledi ve topu ağlarla buluşturdu.

AH! AH! NELER KAÇTI NELER

37. dakikada Oğuzhan
'ın vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti. İlk yarının son dakikasında Gökhan Töre'nin ceza sahası içinden şutu üstten az farkla auta çıktı. 53. dakikada Olcay Şahan'ın ceza sahası içine girdikten sonra çaprazdan yaptığı vuruş yan filelerde kaldı. 88'de ender gelişen Asteras Tripolis atağında Parra topu önünde buldu. Ceza sahası içinde yaptığı sert ve düzgün vuruş ağlarla buluştu. Grubun diğer maçında ise İngiliz temsilcisi Tottenham ile Partizan golsüz berabere kaldı.