Gazoz olma efsane ol

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz G.Saray, 'Çocuklardan' oluşan Belçika ekibi önünde 52. dakikada 20 yaşındaki Proet'in golüyle geriye düştü. Beraberlik için bastıran Aslan, 1 puanı Burak'la kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2014 Güncelleme 17 Eylül 2014, 02:11
Gazoz olma efsane ol

İÇİNDEKİLER

Olmadı Aslanım! Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçında evinde Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçında grubun en zayıf halkasına kaybeden Cimbom, ilk yarıda Belçika ekibi karşısında pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı. 40. dakikada elle oynama sonrası Galatasaray tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Ceza sahası çizgisinin biraz gerisinde sol taraftan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Selçuk İnan'ın vuruşu az farkla yandan auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0- 0 eşitlikle tamamlandıktan sonra 52'de Anderlech golü buldu. Sağ kanatta topla buluşan Steven Defour sol kanatta bulunan Dennis Praet'e uzun pas attı. Ceza yayının sol tarafında topla buluşan 20 yaşındaki oyuncu, Selçuk İnan'dan sıyrıldı ve sağ ayağı ile topu filelerle buluşturdu. Golde top önce direğe çarptı sonra ağlarla buluşturdu. Golden sonra Belçika ekibi iyice kapandı.

BURAK YILMAZ'IN GOLÜNDE CHEDJOU MÜTHİŞ ASİST YAPTI
Golden hemen sonra Anderlecht, Mitrovic ile kale dibinden bir gol daha kaçırdı. 62'de Bruma topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra altıpasın sol köşesinden sol ayağı ile şutunu çekti fakat kaleci Davy Roef köşeyi iyi kapattı. 84'te ceza sahasına giren Umut Bulut çapraz pozisyonda olmasına rağmen güzel vurdu ancak top auta çıktı. Maçın skorunu belirleyen golü Chedjou'nun müthiş asistinde Burak Yılmaz kaydetti.

CHEDJOU'DAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
Galatasaray'da bir ara gönderilecekler arasında yer alan Chedjou dün takımını adeta ipten alan isim oldu. Sarı-Kırmızılı takımın savunmasında yer alan Chedjou son dakikada ileri çıktı ve müthiş çalımlarla sıfıra indi. Kale dibinde Burak Yılmaz'ı gören Chedjou böylece takımının Şampiyonlar Ligi'nde 1 puan almasını sağladı.

ALTIN KURAL BOZULDU!
ŞampiyonlarLigi'nde altın kural evinde maç kaybetmemektir. Hele de Anderlecht gibi grubun en zayıf halkası karşısında sahanda maç kaybetmeyeceksin. Bu skordan sonra grupta dengeler ilk maçtan değişmiş oldu.