Burak'tan İnan'ılmaz trip

G.Saray'da Selçuk oyundan çıkarken yuhalandı. Kankasına yapılan bu davranışa kızan Burak attığı gol sonrası tepkisiz kalarak tavır aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2014 Güncelleme 17 Eylül 2014, 02:10
Burak’tan İnan’ılmaz trip

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Anderlecht 1-1 berabere Selçuk ve Burak maçın önüne geçti. Son dönemde performansıyla tartışılan isimlerin başında gelen Selçuk İnan Belçika ekibi karşısında da kötü futboluyla yine tribünlerden büyük eleştiri aldı. Anderlecht, Galatasaray'a karşı 1-0 öne geçtikten sonra tribünlerde Selçuk İnan'a olan tepkiler doruk noktasına ulaştı. Topu her aldığında ıslıklanmaya başlayan Sarı-Kırmızılı futbolcu karşılaşmanın 72. dakikasında Teknik Direktör Cesare Prandelli tarafından kenara alındı ve bu futbolcunun yerine Umut Bulut oyuna dahil oldu. Ancak Selçuk İnan oyundan çıkarken Galatasaray taraftarı ıslıklama temposunu daha da ileri boyutlara taşıdı. Islıklamanın yanı sıra yuhalanan Selçuk İnan morali bozuk bir şekilde sahadan çıktı. Kaptanlık bandını Sneijder'e veren Sarı- Kırmızılı oyuncu hızlı adımlarla sahayı terk etti.

ATTIĞI GOL SONRASI SEVİNÇ GÖSTERİSİ YAPMADI
Galatasaray'a gelmeden önce Selçuk İnan'la Manisaspor ve Trabzonspor'da birlikte oynayan ve Selçuk'la aralarından su sızmayan takım arkadaşı Burak Yılmaz ise ilginç bir tavır sergiledi. Sarı-Kırmızılı futbolcunun Anderlecht filelerine beraberlik golünü attıktan sonra her zamankinin aksine bu gole sevinmediği görüldü. Morali bozuk olan Burak Yılmaz atılan golden sonra takım arkadaşlarının kendisini kutlamasına bile kayıtsız kaldı. Tecrübeli golcü maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına indi.

MELO VE CHEDJOU'YA SEVGİ GÖSTERİSİ
Galatasaraylı taraftarlar Anderlecht karşısında Selçuk İnan dışında Burak, Veysel ve Dzemaili'yi top ayağına geldiğinde ıslıkladı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Sarı-Kırmızılı tribünler Melo ve Chedjou'ya farklı bir davranışta bulundu. Galatasaraylı taraftarlar iki futbolcu lehine tezahüratta bulundu. Soyunma odasında Selçuk ve Burak'ın üzüntülerinin sürdüğü ve "Biz bunları hak etmiyoruz" dediği öne sürüldü.

CHEDJOU'NUN İNADI GOLÜ GETİRDİ
Uzatma dakikalarında Galatasaray'ın Burak ile kazandığı golde aslan payı asisti yapan Aurelien Chedjou'ya aitti. Sol kanattan ceza sahasına giren ve çizgiye inerken ortasını yapan Kamerunlu futbolcunun goldeki payı büyüktü. Chedjou savunmadiki görevini de başarıyla
yerine getirdi.