Bu futbolla bu iş olmaz

"Daha hızlı ve daha istekli oynamalıyız... Takım oyunu oynamıyoruz. Bu futbolla bu iş olmaz. Herkes kendini toparlasın. Kimsenin yeri garanti değil. Bazıları formasının garanti olduğunu sanıyor ama yanılıyor"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2014 Güncelleme 15 Eylül 2014, 00:27
Bu futbolla bu iş olmaz

İÇİNDEKİLER

Prandelli'nin Eskişehirspor ile oynanan maç sonrası futbolcularını tatlı-sert bir üslupla uyardığı ortaya çıktı. Arena'da alınan beraberlik sonrasında soyunma odasına sinirli bir şekilde inen Galatasaray Teknik Direktörü oyuncularını bireysel olarak oynadıkları için uyararak, "Takım oyunu oynamanızı istediğim halde bunu yerine getirmediniz. Sizden sahada mücadele etmenizi ve agresif futbol oynamanızı istiyorum. Biz 2 aydır takım oyunu üzerinde çalışıyoruz. Bu karşılaşmada hiçbirinizi tanıyamadım. Herkes kendisini toparlasın. Kimsenin yeri garanti değil. Dediklerimi yapmayan bir daha bu formayı giyemez" ifadesini kullandı.

ANDERLECHT'İ MUTLAKA YENMENİZİ İSTİYORUM
İTALYAN hoca yaptığı bu çıkışın ardından Anderlecht ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçına değinerek, "Daha hızlı ve tempolu bir futbol oynamanızı istiyorum. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceksiniz. Sizden agresif futbol oynamanızı istiyorum. Eskişehirspor önünde aldığınız beraberliği ancak Anderlecht galibiyetiyle unutturabilirsiniz"diye konuştu.