Liseli ergenler

Galatasaray, 4. yıldız hedefi için Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Prandelli ve futbolcularla birlikte bir tören düzenledi. Tüm takım boş bir yıldızın içine girip poz verdi. Fenerbahçeli taraftarlar, "Kek kalıbına giren ilk Türk takımı" diye Aslan'ı ti'ye aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2014 Güncelleme 12 Eylül 2014, 00:35
Liseli ergenler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray dün bir sürpriz yaparak 4. yıldız hedefi için bir tören düzenledi. TT Arena'da yapılan törene Sarı-Kırmızılı futbolcular, teknik heyet ve Başkan Ünal Aysal katıldı. Aysal, 4. yıldız için tüm ekibi adına ellerinden gelen her çabayı göstereceklerini ve sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım görüleceğinin sözünü verdi. üç yıldızın arkasında içi boş bir yıldız kalıbının içine giren Sarı-Kırmızılılar 4.yıldız pozu verip fotoğraf çektirdi. Fotoğraf ise sosyal medyaya düşer düşmez büyük ses getirdi. Galatasaraylılar'ın bile büyük bir şaşkınlıkla karşıladığı tören için Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, "An itibarı ile gülme krizindeyim. İYi ki Fenerbahçeliyim" diye tweet attı. Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı ise "Liseli Ergenler" diye tweet atıp Galatasaray'ın çektirdiği poz ile dalga geçtiler.

BU YARIŞ DÜŞMANLIĞA DÖNÜŞEBİLİR!
BAZI F.Bahçeli taraftarlar da G.Saray'ın içine girip poz verdiği boş yıldız kalıbını kek kalıbına benzetti ve "Kek kalıbına giren ilk Türk takımı" esprisini yaptı. Başkan Aysal, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4. yıldıza aday oluşları ligi daha da heyecanlı hale getiriyor. Zaman zaman bir yarış, bir rekabet anlayışının dışına çıkabiliyor ve neredeyse bir düşmanlık duygularına dönüşebiliyor"
dedi.

AYSAL'DAN TARAFTARA: YILDIZ SENSİN
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, konuşmasının büyük bir bölümünü ise Galatasaray taraftarına ayırdı. Aysal, "Karda, kışta, en zorlu koşullarda, tribünlerde yüreklerini, sahada ter döken aslanlarımızın yürekleriyle birleştiren, tek yürek olan taraftarlarımız, tek yürek olmuş Galatasaraylılar, dördüncü yıldız sizin eseriniz olacaktır" dedi. Aysal sözlerinin bitirirken de tribünleri gösterip "Yıldız sensin" dedi. Törende s ö z a l a n Galatasar a y Kaptanı Selçuk İnan da "12 yılda kader beni en çok olmamı istediğim yere, Galatasaray'a getirdi. Birileri bana deseydi ki, '12 yıl sonra Galatasaray'da 4. yıldızı takmak için yola çıkan takımın kaptanı olacaksın.' Bu bir rüya derdim. Uyanmak istemediğim bir rüya. Şimdi o rüya gerçek oluyor" dedi.

YÖNETİM YOK!

Galatasaray'ın dün düzenlediği törene GalatasarayYönvetimi'nden her hangi bir kişinin bulunmaması dikkat çekti. Aysal'ın yöneticileri törene davet etmediği iddia edildi.

PRANDELLi: FORZA CiM-BOM-BOM!
SARI-Kırmızılı takımın İtalyan hocası Prandelli de törende bir konuşma yaptı. Tecrübeli hoca, "Başkanımız ile ilk konuşmamızdan bu yana, çok önemli bir görev üstleneceğimi biliyordum. Tarihi ve taraftarıyla Galatasaray'ın, sadece Türkiye'de değil tüm dünyada en prestijli kulüplerden bir tanesi olduğunu farkına vardım. Çok çalışıp bu onuru yaşatacağız. Forza CimBom-Bom" dedi.