Aysal'dan bombardıman

"Şikeçilik, ırkçılık, sokak kabadayılığı normal hale geldi... Türk sporu üzerine bulaşan bu pislikten acil temizlenmeli... Kabadayı çetesine izin vermeyeceğiz. Bir Aslan dişini gösterdiğindesakın güldüğünü sanmayın"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2014 Güncelleme 11 Eylül 2014, 01:42
Aysal’dan bombardıman

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Divan Kurulu'nda çarpıcı açıklamalar yaptı... Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe'yi topa tuttu... "Bir Aslan size güldüğünde sakın ola onun size güldüğünü sanmayın" dedi... İşte Başkan Aysal'ın TFF ve F.Bahçe'ye söylediği sert sözler:

ŞİKECİLİK... IRKÇILIK... VS...
"Giderek daha kirli, daha yoz ve daha etik dışı bir mecraya doğru savruluyoruz. Bütün ahlaki ve evrensel sportif değerlerin hükümsüz kılındığı, şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende, adaletsizlik, kayırmacılık ve TFF, TBF, TKF vs gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor. Artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Türk sporu bugün üzerine bulaşmış olan çamurdan acil olarak temizlenmek zorunda"

VİRÜS... KİRLİ KABADAYI ÇETESİ
"G.Saray olarak Türk sporunun damarlarına çöreklenmiş bu virüsü, bu kirli ve yozlaşmış kabadayı çetesinin sızmış olduğu spor medyasından, spor kulüplerinden, federasyonlardan ve kimi kurumlardan temizleyene kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz. Türk sporunun orman kanunlarına teslim olmasına izin veremeyiz. Etik sporun, evrensel ve ahlaki değerlerin peşindeki spor kamuoyunu mücadelemizde takım gözetmeksizin bize katılmaya davet ediyoruz. Ve diyoruz ki, bir Aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin"

G.SARAY GAZETESİ GELİYOR!
Kendi medya organlarımızı geliştirerek daha güçlü olmayı hedefliyoruz. Bugün 17 milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray sosyal medya portalımızın ticari bir yapıya döndürülmesi projemiz başlatılmıştır. Forma sponsorluğu konusunda önümüzdeki hafta içerisinde bir açıklama yapacağız. Sadece bu sene geçerli olacak bir formül kullanacağız. Sonrası için de 5 yıllık bir sponsorluk çalışması konusunda önemli bir yol kat ettik. Bunları açıklayacağız..."