Melo Türkçe biliyor mu?

Sanal alemdeki bir tweet'inden dolayı Başkan Yıldırım'ın mahkemeye vereceği öğrenilen Melo, "Türkçe bilmiyorum" savunması yaptı. Bunun üzerine İlhan Ekşioğlu, Brezilyalı'nın Türkçe mesajlarını tek tek ortaya çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2014 Güncelleme 09 Eylül 2014, 02:25
Melo Türkçe biliyor mu?

İÇİNDEKİLER

Twitter'dan hakaret olayı daha da büyüyeceğe benziyor. Bir takipçisinin "Aziz Yıldırım senin t...larını yesin" şeklindeki mesajını retweet yapan Melo'nun başı daha da ağrıyacağa benziyor. Bu mesaj üzerine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı futbolcuyu mahkemeye vereceğinin öğrenilmesinin ardından Felipe Melo bir açıklama yaptı. Melo, twetter hesabında "Sosyal medyada paylaştığım şeyler hep resimleriyle alakalıdır. Türkçe bilip, bir kulüp başkanına küfür etmem söz konusu olamaz. Bu benim Galatasaraylı duruşuma zaten yakışmaz. Kırdığım olduysa kusura bakmasın lütfen" ifadelerini kullandı.

SEN MİSİN TÜRKÇE BİLMİYORUM DİYEN!
Ancak Melo'nun bu açıklaması üzerine Fenerbahçe kanadından karşı bir atak geldi. Sarı-Lacivertli kulübün asbaşkanlarından İlhan Ekşioğlu, Melo'nun daha önce yayınladığı tweet'lerini bulup TFF'ye delil olarak gönderdi. Ekşioğlu, bu şekilde Melo'nun "Türkçe bilmiyorum. Sadece fotoğrafları paylaşıyorum" şeklindeki savunması çürütmeye çalıştı.

FELİPE MELO İÇİN SAVUNMA VAKTİ...
Ekşioğlu, twitter belgelerini gönderdikten sonra Melo'nun Disiplin Kurulu'ya sevkedilmesini talep ettiği ifade edildi. Durum böyle olunca Brezilyalı futbolcu hem yargı mahkemeleri hem de TFF Disiplin Kurulu'na karşı savunma yapmak dudurumnad kalabilir.

İLHAN EKSİOĞLU PEŞİNİ BIRAKMIYOR
İlhan Ekşioğlu, Felipe Melo'nun Twitter'daki hakaretlerinin kasıtlı olduğunu ispatlamak için sanal alemden delil topladı...